vestnik

Ženski nogometni klub Pomurje Beltinci izvolil novo vodstvo

Vestnik, 1. 12. 2021
zenskaliga.si
Ženski nogometni klub Pomurje Beltinci ima novo vodstvo.
Šport

Predsednik Ženskega nogometnega kluba (ŽNK) Pomurje Beltinci bo tudi v prihodnjih štirih letih Branko Gros.

ŽNK Pomurje Beltinci je novo vodstvo izvolil v gasilskem domu Bratonci. Funkcijo predsednika bo tudi v naslednjem štiriletnem obdobju opravljal Branko Gros, nova podpredsednika pa sta postala Simon Jakšič in Ciril Horvat. Športni direktor bo Štefan Kozic, tehnični vodja bo Dejan Škerlak, na položaju poslovnega direktorja pa ostaja Smiljan Fekonja. V izvršnem odboru kluba bodo še Mirko Sraka, Boris Kolbl in Edi Pucko kot predstavnik sveta staršev, vanj pa bodo poleg predstavnice igralk članske ekipe vključeni še trije predstavniki novih sponzorjev, ki bodo predstavljeni v teh dneh. 

Nadzorni odbor sestavljajo Matjaž Husar kot predsednik ter Igor Rozmarič in Valter Kolar kot člana, disciplinsko komisijo pa sestavljajo Mihaela Šarkanj, Bojan Žerdin in Darko Kavaš. Mesti sekretarke oziroma blagajničarke kluba bosta zasegli Petra Friedrich oziroma Alenka Horvat, nova častna člana kluba pa sta postala Janez Smolkovič in Stanko Ivanušič. 

Osnovna naloga kluba mora biti po besedah novoizvoljenih članov vzgoja igralk v vseh kategorijah, vsem selekcijam pa je potrebno zagotoviti ustrezne infrastrukturne pogoje in strokovno usposobljene trenerje za nemoten potek treningov.

žnk-beltinci vodstvo