vestnik

Ste videli, kako nadarjena je sestra Dejana Vunjaka?

J.K., 12. 5. 2021
Osebni arhiv
Dejan vunjak s sestro Tino
Svet slavnih

Dejan in Tina sta ustvarila prvi skupni glasbeni projekt. Kakšno se vam zdi Tinino delo?

Dejan Vunjak je pred dnevi navdušil s priredbo romantične pesmi Jutri bom k tebi odšel, ki jo je pred več kot desetletjem prepeval njegov oče, legendarni Brendi. Obujanja glasbenih spominov se je pevec tokrat lotil z družinsko pomočjo, za produkcijo video zgodbe je namreč poskrbela njegova starejša sestra Tina Zavrl.

»Ali ste vedeli, da je za režijo videospota za mojo novo pesem prevzela moja sestra Tina? To je najin prvi skupni projekt in upam, da jih bo še veliko,« je oboževalcem na družbenem omrežju zaupal Dejan, ki je zelo ponosen na svojo sestro. Slednja se je sicer pred leti poslovila od sveta zabave in se posvetila družini, sedaj, ko sta sin Brendi in hčerka Diora že malce večja, pa bo imela nekoliko več časa za projekte, ki ji napolnijo dušo.

In kako se je odvilo njuno sodelovanje? Kot sta zaupala v klepetu za POP IN, se tekom ustvarjanja sicer nista skregala, je pa Tina pojasnila, da je Dejan precej trmast, on pa je razložil, da se je moral nekoliko zadrževati pri sugestijah. »Mešani občutki, bilo je malo lažje, pa malo težje … Poskušal sem se namreč čimbolj zadržati, ker sem si rekel, daj, prepusti ji …«

Kaj zdaj berejo drugi