vestnik

Kmetija: Še en udarec za Aljaža in Lino

V.M., 13. 10. 2021
POP TV
Aljaž in Lina sta glavna taktizerja na posestvu.
Svet slavnih

Potem ko je Aljaž doživel nepričakovan preobrat in postal prvi dvobojevalec, se bo nocoj izkazalo, da se je parčku porušila tudi taktika o sklepanju zavezništva.

Polona je modro unovčila črni kamenček stricev iz ozadja in Aljažu onemogočila glasovanje. Ker ji je hkrati uspelo privesti dovolj glasov v njegovo naročje, je, čeprav za las, postal prvi dvobojevalec. Četverica najmočnejšega klana je ob tem doživela precej neprijetno presenečenje, saj se je prvič zgodilo, da so jim ostali člani spodnesli tla pod nogami.

Klan razpada
POP TV
Klan razpada, Gino in Tjaša sta se povezala s Karin.

A če običajno velja, da prijatelji v težkih razmerah še tesneje stopijo skupaj, slednje v primeru Aljaža, Line, Tjaše in Gina ne bo držalo. Kot boste videli nocoj, bosta namreč Gino in Tjaša dominantnemu paru na skrivaj obrnila hrbet, saj bosta ocenila, da jima ne moreta več zaupati. Načrt, da bi četverica držala skupaj do finala, je tako padel v vodo takoj, ko so naleteli na prvo oviro.

"Lina in Aljaž sta ves čas drugim govorila: 'Kdor drugemu jamo koplje, sam vanjo pade.' Zdaj sta se pa sama zakopala," je situacijo povzela Karin.

Klan razpada
VOYO
Nova zavezništva ...