vestnik

Sanjski moški: Ozadje prihoda petih deklet

J.K., 4. 5. 2021
VOYO
Popestritev šova ali prave tekmovalke?
Svet slavnih

V šov Sanjski moški prihaja šopek deklet, med katerimi je tudi znana udeleženka resničnostnega šova Kmetija. Je produkcija temperamentna dekleta vključila za popestritev oddaje ali gre za prave tekmovalke, ki se bodo s preostalimi 12-imi dekleti borile za srce sanjskega Gregorja?

Napovednik oddaje Sanjski moški razkriva, da se bodo tekmovalkam pridružila dekleta bojevite narave. Med njimi je tudi stara znanka šova Kmetija Lara Goršek Kos, katere mamo prav v teh dneh spremljamo v 7. sezoni kuharskega šova MasterChef Slovenija.

sanjski-moški
VOYO
Popestritev šova ali prave tekmovalke?

Lara je skupaj s štirimi dekleti prikorakala v hotel, kjer so snemali šov, našo pozornost pa je ob tem pritegnila tudi svetlolaska, ki je samozavestno napovedala zmago: »Živijo punce, jaz sem Lea in zdaj, ko vem, kdo je sanjski moški, grem do zmage.«

Hmmm, gre za šalo ali je produkcija korenito premešala karte? O tem smo povprašali PRO PLus-ovo predstavnico odnosov z javnostmi, a odgovora žal nismo prejeli. Kot smo izvedeli iz zanesljivih virov, gre za čisto prave tekmovalke, ki jih je produkcija v oddajo namenoma vključila kasneje. Dekleta bodo poskrbela za pravo popestritev in šov začinile z dramo, zato verjamemo, da vam že ta konec tedna pred malimi ekrani ne bo dolgčas.

sanjski-moški
VOYO
To bo pa še zelo napeto ...