vestnik

To ni šala: Novi čevlji popolnoma razvneli internet

M.K., 10. 6. 2021
Arhiv proizvajalca
Balenciaga Crocs 2.0
Sveže

Nova kolekcija čevljev s sodelovanjem med Balenciago in Crocs bo na voljo leta 2022, a nekateri modeli so vneli vročo debato na internetu.

Pri luksuzni blagovni znamki Balenciaga so se odločili za ponovno sodelovanje z blagovno znamko Crocs in ustvarili več različnih modelov, ki bodo spletne police zavzeli v 2022. En med temi modeli pa je izstopal - običajni Crocs natikači z visoko peto

balenciaga, crocs
Arhiv proizvajalca
Balenciaga Crocs 2.0

Nov dizajn bomo lahko izbrali v mnogo različnih barvah, če bomo imeli seveda dovolj debelo denarnico. Točne cene še niso sporočili, napovedi in pričakovanja poznavalcev pa predvidevajo, da se bo gibala od 600 do 1000 evrov. 

balenciaga, crocs
Arhiv proizvajalca
Balenciaga Crocs 2.0

Kolekcija Balenciaga Crocs 2.0 je bila oznanjena 6. junija in je modne navdušence precej zmedla. Nekateri jih obožujejo, drugi naravnost sovražijo. Nekateri so bili tako zmedeni, da niso mogli razbrati ali gre za šalo ali za resnično kolekcijo. Kaj se pa vam zdi? 

balenciaga ikea torba
Arhiv proizvajalca
Na las podobni torbi, le 2000 evrov razlike v kupnini...

Balenciaga je znana po presenečenjih. Nekaj let nazaj je internet razvnela njihova torba, ki je bila na las podobna tisti iz IKEE (Frakta), le 2000 evrov dražja. IKEA se je iz tega pošalila in izdala hitro navodilo, kako prepoznati originalno IKEA Frakta torbo: Če jo stresemo šumi; sposobna je nositi velike tovore, vključno z vodo; ko je umazana, se enostavno spere z vodo; stane le 0,99 €.