vestnik

Leto dni po težki ločitvi lepa voditeljica spregovorila za medije

Andreja Comino, revija Zvezde-Lady, 24. 11. 2020
Mediaspeed
Jerca Zajc Šušteršič se je razveselila darila, ki ga je prejela na dogodku po prireditvi, in sicer pletenih copatk za Tristana Toma.
Astro

Na uho nam je prišla novica, da naj bi se z dolgoletnim partnerjem razšla voditeljica in novinarka Jerca Zajc Šušteršič. Seveda smo to, na prvi pogled kar malce neverjetno informacijo, takoj preverili pri vedno zgovorni Jerci. Potrdila je, da že nekaj časa v njenem priimku ni več Šušteršič.

»Ta klic sem pričakovala že dalj časa, pred meseci sem se ga tudi bala, saj nisem vedela, kako naj se nanj odzovem. Zdaj, ko je vendarle od tega, da živimo ločeno, minilo že skoraj leto dni, lažje govorim o tej sicer težki tematiki. Vse je res, za našo družino je težko in zelo turbulentno obdobje, predvsem zaradi treh otrok, ki jih imava skupaj zdaj že z nekdanjim partnerjem Tomažem Šušteršičem. O podrobnostih ne želim govoriti, lahko povem le to, da se za mene ni kaj dosti spremenilo,« je iskreno povedala Jerca in dodala, da je ostala v domači hiši pod Šmarno goro, skrb za otroke je bila v največji meri vsa leta na njej in tako ostaja tudi zdaj, Viktoria, Gloria in Tom Tristan še najprej ostajajo njeno največje veselje. Tudi zdaj, ko šolanje poteka na daljavo, prav tako v vrtec ne hodi Tom Tristan, skušajo iz trenutnega položaja izvleči kar največ. »Moram priznati, da nam je v večini trenutkov zelo lepo in smo le še bolj povezani. Nikakor pa s tremi otroki ni vedno vse lepo in lahko – zlasti ker sta punci šolarki, Tomi pa mora seveda pri vsem sodelovati,« z nasmehom na obrazu pravi Jerca.


Po mir v gore
Lepa svetlolaska se trudi v vsaki stvari najti nekaj dobrega. Sama je tako zdaj, takrat ko so otroci pri očetu, našla novo ljubezen – gore. »Včasih sem samo tekla, preprosto zato, ker je bila to ob skrbi za otroke edina mogoča rekreacija. Na tek greš lahko ob šestih zjutraj ali pa desetih zvečer, ko otroci spijo, za gore pa potrebuješ vsaj en dan. Letos sem tako rekoč v celoti prehodila Slovensko planinsko pot, kupila sem si tudi samovarovalni komplet in najbolj uživam prav v stenah. Nisem imela težav, če sem šla za ves dan na pot sama, saj sem bila tako končno lahko nekaj časa sama s seboj in imela čas za razmišljanje, domov pa sem se vrnila prevzeta od naravnih lepot in polna energije.«