vestnik

Svojemu nekdanjemu možu je Saša Lendero dala še eno priložnost

Aleksandra Winkler Drole, karmična diagnostičarka in učiteljica akaških zapisov, 2. 3. 2021
Osebni arhiv
Saša lendero
Astro

Priljubljena pevka, mama deklice Arie ter predana partnerica mega uspešnemu glasbeniku Mihi Hercogu, Saša Lendero, je bila tudi v svojem preteklem življenju ženska. Duša priljubljene pevke pa v karmični diagnostiki s seboj prinaša tudi pomembne nauke.

V prejšnjem življenju se je Saša rodila na Sardiniji, tik ob morju, v revni kmečki družini. Delo na kmetiji ji ni dišalo, vendar se je neizmerno trudila in opravljala tudi težka fizična dela.


Oče ji je obljubljal glasbeni inštrument in šolanje v zasebni glasbeni šoli, vendar se od obljub ni zgodilo nič. Čeprav je že takrat rada pela, pa žal ni bilo denarja za učitelje glasbe niti za nakup glasbil, ki si jih je tako zelo želela. Kot komaj polnoletna deklica je že veliko delala in si s prihranki nato plačevala šolanje, da je postala medicinska sestra in se zaposlila v zdravstvu.

ČUDEŽNA ZDRAVILKA
Po svojih najboljših močeh je pomagala vsem, tako tistim, ki so lahko plačali zdravstvene usluge, in tudi tistim, ki tega niso zmogli. Njeno veliko srce ni preneslo trpečih in bolnih ljudi.
Da bi »dvignila« moralo, jim je pripovedovala lepe duhovne zgodbice, motivacijske pravljice za odrasle, ki si jih je z bogato domišljijo sproti izmišljala. Zavedala se je, da je treba imeti močan duh, da to vpliva tudi na fizično zdravje. Mnogim bolnikom je pomagala odpravljati strahove pred operacijo z naravnimi, starodavnimi zdravilnimi tehnikami, kot so dihalne in jogijske vaje. Sprva ji te »alternative« vodilni v zasebni zdravstveni ustanovi niso dovolili. Bolniki pa so se temu uprli in dosegli, da so se šefi omehčali.
Vsak prosti trenutek, pa tudi med delovnim časom je pela. Njeno življenje je s tem dobivalo pravi smisel. Njen glas in njena prisotnost, pa jogijske vaje … vse to je delovalo tako zelo močno zdravilno, da so mnogi bolniki z diagnozo neozdravljive bolezni »po čudežu« ozdraveli.

SPET PRAZNE OBLJUBE
Poročila se je iz ljubezni, s čudovitim moškim, ki ji je obljubljal uspešno glasbeno kariero in se predstavil kot dober menedžer in glasbenik. Preselila se je k njemu in njegovi družini na Korziko. Imela sta tri otroke.
Še vedno je opravljala vsa dela v zdravstvu, od tistih najtežjih, ko je bilo treba stati ob strani umirajočim bolnikom, pa do tistih najlepših, ko pomagaš na ta svet novemu bitju – bila je namreč babica pri porodih. Čeprav ji je tedanji mož obljubljal, da bo iz nje naredil veliko glasbeno zvezdo, tako uspešno, da ji nikoli več ne bo treba trdo delati in prenašati mukotrpne bolečine pacientov, se to ni zgodilo … Še en tak kot oče, uh … Kakšne lekcije!

OBLJUBA DELA DOLG
Njena velika ljubezen do glasbe je ostala skrita v njej. Niti mož, ki je bil sicer dober organizator in vpliven človek, ji ni izpolnil obljube … To se takrat, v prejšnji inkarnaciji ni zgodilo, vendar obljuba dela dolg in v tem življenju sta se ponovno srečala. Bila je ljubezen (ne na prvi pogled, temveč na prvi spev) – ob prvem njegovem petju. Takrat ga je njena duša prepoznala: »Ooo, ti si ta!!!« In njeno srce je vztrepetalo, kot da se ga spomni, da ga že od nekje pozna … Čeprav je sprva zelo dvomila vanj (vzrok dvoma je ostal iz prejšnjega življenja), se je šele kasneje, ko se je izkazal kot mož beseda, prepustila zaupanju.
V tem življenju se najbolj zanese nase. (Njena duša se je tega naučila iz izkušenj prejšnje inkarnacije.) Rada prisluhne drugim, vendar vse vzame malo z rezervo. Verjame, da je za uspeh treba resno delati in da samo ne pade nič kar tako z neba. Verjame, da moč duha premaga materijo in da prava vera tudi gore premika. Njen glas je v tej inkarnaciji še vedno tako mehak in globok, da prodre v vsako celico telesa. Svojemu nekdanjemu možu je dala še eno priložnost in seveda je tokrat obljubo izpolnil.


NAUKI IZ SAŠINE ZGODBE

Trdo delaj za to, kar resnično hočeš.

Pazi, da je to, kar resnično hočeš, tudi tvoj dušni talent.

Če se hočeš visoko povzpeti, potem začni pri prvi stopnici.

Če nekdo ne zmore (zaradi spleta okoliščin) izpolniti svoje obljube, mu daj še eno priložnost.

Saša in Miha sta o svojem odnosu pred kratkim tudi odkrito spregovorila - Razkrito: Saša Lendero tik pred poroko, hči pa že ima svoj cenarij

Kaj zdaj berejo drugi