vestnik

Kitajska hrana Jiang nan mei shi Murska Sobota

Vestnik, 13. 4. 2021
Shutterstock
Fotografija je simbolična.
Malice

Stalna ponudba malic in kosil v kitajski restavraciji.

MALICA: 9,50€

Od ponedeljka do petka med 10.00-13.00.

(glavna jed, predjed ali sladica)

KOSILO: 12,00€

Od ponedeljka do sobote med 10.00-14.00.

(glavna jed, predjed in solata ali predjed in sladica)

PREDJEDI: Spomladanski zavitki ali kislo pekoča juha ali ocvrti rakov čips. 

SLADICA: Ocvrte banane v medu ali ocvrte banane v čokoladi.

GLAVNE JEDI:

M1. Tri vrste mesa z zelenjavo.

M2. Cesarska sreča (hrustljava raca s piščancem in zelenjavo).

M3. Hrustljava raca z zelenjavo.

M4. Družinska sreča na hongkonški način (mešano meso z bambusom in gobami).

M5. Piščančje meso z lignji in ocvrtim osličem.

M6. Ocvrti oslič v sladkokisli omaki.

M7. Mladostna sreča (hrustljava raca in hrustljavi piščanec).

M8. Piščanec z zelenjavo in arašidi.

M9. Piščančje meso s šampinjoni.

M10. Mongolsko mešano meso s porom.

M11. Tri vrste mesa na korejski način (brez zelenjave).

M12. Pikantno piščančje meso z zelenjavo.

M13. Osem zakladov z rakci (pikantno).

M14. Ocvrti piščanec v sladko kisli omaki. 

M15. Ribji lonec (rakci, lignji in ocvrti oslič z zelenjavo).

M16. Govedina z lignji na sečuanski način.

M17. Piščančje meso v curryjevi omaki - pikantno.

M18. Hrustljavo piščančje meso z zelenjavo. 

M19. Dva zmaja (lignji, piščanec in zelenjava). 

M20. Belo meso s čebulo. 

M21. Piščanec z bambusom in gobicami.

M22. Ocvrti oslič z zelenjavo.

M23. Govedina po "sečuansko" - pikantno.

M24. Dve vrsti zavitkov (piščančji in zelenjavni).

M25. Hrustljava svinjina z bambusom in gobicami.

M26. Zelenjavni krožnik na šanghajski način (bambus, gobice, brokoli in koruza).

M27. Samostanska jed (zelenjavna jed).

M28. Pečeni riž z jajcem in zelenjavo.

M29. Pečeni riž z jajcem in piščančjim mesom.

M30. Pečeni riž z morskimi sadeži.

M31.  Pečeni riž s hrustljavim piščančjim mesom.

M32. Pečeni riž z jajcem in piščančji zavitki.

M33. Pečeni rezanci z zelenjavo.

M34. Pečeni rezanci s piščančjim mesom.

M35. Pečeni rezanci z morskimi sadeži.

Vse jedi lahko odnesete tudi s seboj. 

Za naročila lahko pokličite 02 530 30 09 ali 041 814 881. 

jiang-nan-mei-shi-murska-sobota kitajska-hrana malice
Kaj zdaj berejo drugi