vestnik

Rezultati iskanja

( V ŽIVO) Črno-beli na popravnem izpitu: Domžale - Mura 1 : 1*

11. krog prve lige odpirata Domžale in Mura, ki sta v prejšnjem krogu spravila znova v nejevoljo svoje navijače, saj sta po zgodnjem vodstvu svoji tekmi na koncu izgubila. Kako bo tokrat? Spremljajte z nami!

Mesec požarne varnosti tokrat namenjen preprečevanju požarov baterij

Oktobra se bo začel mesec požarne varnosti, tokrat bo preventivna akcija potekala pod sloganom Tudi baterije lahko zagorijo - preprečite požar baterij. Ob vse bolj razširjeni uporabi naprav z litij-ionskimi baterijami namreč narašča tudi požarno tveganje, zato želijo organizatorji širšo javnost seznaniti z njihovo varno uporabo.

Zagorelo v sušilnici, gasilci prekopali 25 ton koruze

Posredovali so gasilci Prostovoljnih gasilskih društev (PGD) Križevci, Lukavci, Kokoriči, Ključarovci in Boreci.

Dan odprtih vrat Lončarske vasi Filovci

V muzeju na prostem Lončarska vas Filovci so organizirali dan odprtih vrat z vodenim ogledom, predstavitvijo zgodovine lončarstva in prikazom ročnega izdelovanja izdelkov na lončarskem vretenu.

(FUTSAL) Državni prvak do suverene zmage

V derbiju 4. kroga 1. slovenske futsal lige je aktualni prvak Dobovec v Ljutomeru pred 300 gledalci porazil domači Meteorplast ŠIC bar s 6 : 1 (3 : 1) in zasedel prvo mesto na razpredelnici.

(V PREMISLEK) Znati se prodati

Ena kava, ki jo spije varčni Avstrijec, pač ne more napolniti proračuna, naj bo lega še tako idealna.

(FOTO) Štrki zaigrali na jubileju gasilcev iz Gornje Radgone

Prostovoljno gasilsko društvo Gornja Radgona je ob praznovanju 140 let delovanja pripravilo gasilsko veselico, na kateri je nastopil ansambel Štrk. Obiskovalce so navdušil s skladbami, kot so Srček moj in srček tvoj, Razigrana Polka, Kajžica na stari gori, Želim si želim ter Jurka, šmarnica, klinton. Fotografije Niko Časar

(FOTO) V Bodoncih sprejeli družinsko navezo, ki je tretja na svetu

Jasmina in Boštjan Maček sta na strelskem svetovnem prvenstvu v Osijeku osvojila bronasto kolajno na tekmi mešanih parov v trapu. Včeraj so v Bodoncih sprejeli družinsko navezo, ki je tretja na svetu. Tam je bil tudi fotograf Jure Zauneker.

V Pincah tihotapil tujce, ukradli gorsko kolo

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota.

Prejšnja stran 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 2379 2380 Naslednja stran