vestnik

Rezultati iskanja

(KOLUMNA) Ko špricarji niso dovolj

Če na lokalni ravni nismo sposobni imeti nekega spodobnega nivoja komunikacije, le kako naj ga pričakujemo na državni ravni?

V Prlekiji je voznica zdrsnila s cestišča in se poškodovala

Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje poroča, da se je danes zjutraj, okoli pol osme ure, na cesti Cezanjevci-Branoslavci zgodila prometna nesreča.

(FOTO) Takšno je bilo vzdušje v Lovenjakovem dvoru, kjer sta se soočila Anželj in Mešič

Pred drugim krogom županskih volitev smo s časnikom Večer v Lovenjakovem dvoru v Polani soočili Damjana Anželja in Andreja Mešiča, kandidata za župana Mestne občine Murska Sobota. Tam se je zbrala tudi množica znanih obrazov z ene in druge strani, ki je z zanimanjem spremljala svoja favorita. Utrinke je zbral Jure Kljajić.

Ljubiteljskemu fotografu Daniju Mauku ukradli fotoaparat. Storilca prosi, naj mu ga vrne

Ljubiteljskemu fotografu in dobitniku več mednarodnih priznanj za fotografijo Daniju Mauku so v sredo dopoldan v Kulturnem domu v Gornji Radgoni, ko so pripravljali fotografsko razstavo, ukradli fotoaparat z vso opremo.

(FOTO) V Kopru tudi črno-beli navijači

Nogometaši Mure so v 18. krogu Prve lige Telemach gostovali v Kopru. Mreži obeh vratarjev sta mirovali in tekma se je končala z začetnim izidom. Črno-bele je na tribunah koprske Bonifike spodbujalo nekaj navijačev. V objektiv jih je ujel fotograf Aleš Cipot.

(SVETOVNI DAN BOJA PROTI AIDSU) Za zaustavitev pandemije najpomembnejše zgodnje odkrivanje

Svetovni dan boja proti aidsu, ki ga zaznamujemo danes, poteka pod geslom Preizkusimo se: Doseganje enakosti za izkoreninjenje virusa HIV. Za zaustavitev svetovne pandemije je še vedno najpomembnejše testiranje na okužbo s HIV in s tem zgodnejše odkrivanje, ki vpliva na boljše izide zdravljenja ter omejuje prenos okužbe.

Tatovi odtujili fotoaparat, policisti zasegli traktor in nasilnežema izrekli prepoved približevanja

Pomurski policisti so v preteklih štiriindvajsetih urah obravnavali pet kaznivih dejanj, šest prometnih nesreč z materialno škodo, dve kršitvi javnega reda in miru, tri primere povoženja divjadi in zasegli so kmetijski traktor.

Boljši zrak – boljše življenje

Ste se kdaj vprašali, kakšen zrak dihate v svojem domu?

Tudi v Puconcih se kopiči odpadna embalaža

V Pomurju imamo specifičen sistem, saj javni službi zbiranja odpadkov in ravnanja z njimi izvajajo različne družbe

Prekmurec zasnoval družabno igro, v kateri se s kartami premaguje izzive

Ideja za družbeno igro bodifaca se mu je porodila na sprehodu, razvil pa jo je v enem mesecu