vestnik

Rezultati iskanja

(VIDEO) Blue Planet: »Prilagajamo se občinstvu in priložnostim«

Skupina Blue Planet je nastala leta 1999 in tako bo naslednje leto praznovala jubilejno, 20. leto skupnega ustvarjanja.

(VIDEO) Zabavajte se z nami ves dan 

Veliki Vestnikov piknik in ekskluzivni letalski miting Airborne 2018 vam bosta popestrila dan in vas v ritmih popularne glasbe popeljala v noč. Prvega septembra od 12. ure dalje morate biti na rakičanskem letališču. 

Afriška prašičja kuga: Širjenje bolezni dobilo nov zagon

Okuženih je vse več domačih rej po Evropi, Slovenija za zdaj ostaja čista

Slovenci sredi Malte pečejo čevapčiče 

Prava ideja in veliko energije je dovolj, da uresničiš svoje sanje, so prepričani štirje Slovenci, ki so na malteškem otoku Gozo odprli restavracijo z balkansko hrano. 

Kazen: Serijskima vlomilcema sedem in devet mesecev zapora  

Na Okrožnem sodišču v Murski Soboti sta bila obsojena 19-letni Thomas Prelog iz Veržeja in 24-letni David Sitar, ki sta vsaj 14-krat med marcem in majem letos vlomila v gostišča ter prostore klubov in društev na območju Ljutomera in Gornje Radgone. 

Računi v kmetijstvu: Kdaj jih ni treba izdati?  

Kmetijsko gozdarska zbornica je objavila navodila o izdajanju računov v kmetijstvu. Tokrat predstavljamo izjemo od obveznosti izdajanja računov.

Mednarodni turnir "Centeršut" v Rakičanu

Na mednarodnem nogometnem turnirju mladih Centeršut 2018 je na igrišču Nogometnega kluba Rakičan prvi dan nastopilo enajst ekip iz Srbije in Slovenije. Razdeljene so bile v dve skupini.

Afriška prašičja kuga: Širjenje bolezni dobilo nov zagon

Okuženih je vse več domačih rej po Evropi, Slovenija za zdaj ostaja čista

Romi: Temperamentna glasba, Gypsy burger in poletni večeri 

S koncertom romske glasbene skupine iz Madžarske Kanizsa Csillagai na letnem odru lendavske gledališke in koncertne dvorane so se sinoči začeli glasbeni večeri Festivala romske kulture in kulinarike. Nastopili so z romsko glasbo iz različnih območij madžarske in sosednjih držav.