vestnik

Rezultati iskanja

Varnost pešcev: V 14 dneh 63 prekrškov

Kot opažajo policisti, so med kršitvami najpogostejše prečkanje ceste pri rdeči luči ali pa tam, kjer ni prehoda za pešce.

Strelstvo: Soboški kadeti drugi v Ljubljani

Na strelišču v Ljubljani je v organizaciji SD Trzin potekal 1. turnir državnih lig za pionirje, kadete, mladince in člane. Soboški kadeti so zaostali le za Grosupeljčankami. 

(FOTO) Kdo je skuhal najboljšo mehiško jed?   

Društvo za kolesarstvo in umetnost in Čili društvo Pomurje sta združili moči ter pripravili peto tekmovanje v kuhanju mehiške specialitete.   

(VIDEO) V petek otvoritev motoričnega parka 

Urejeno okolico Soboškega jezera ob paviljonu Expano občani obiskujejo že nekaj časa, v petek pa bo uradna otvoritev motoričnega parka, na kateri bo prisoten tudi minister za izobraževanje Jernej Pikalo. 

Visok jubilej so borci obeležili z Laro Jankovič  

Ob letošnji 70-letnici ustanovitve Zveze združenj borcev za vrednote narodnoosvobodilnega boja Slovenije so pripravili prireditev pri domu borcev na Vaneči. V ta namen so pripravili tudi pohod, kjer se je okrog 40 pohodnikov odpravilo na 16 kilometrov dolgo pot spominov in tovarištva.

Čarovnice bodo spet priletele v Rakičan  

Ta konec tedna bodo v dvorec Rakičan 'priletele' čarovnice. Prihaja namreč šesti Ples – noč čarovnic, ki bo ponovno razvajal s tridnevnim programom, letos prvič z enodnevnim premorom. 

Vozniki pozor. Obeta se popolna zapora ceste  

Zaradi prenove vozišča bo od četrtka do petka za ves promet zaprta Glavna ulica v Čentibi.  

Večina odvisna od Avstrije

Prebivalstvo se v Prekmurju izrazito stara – Mladi se po šolanju le redko vrnejo domov

Vozniki pozor. Obeta se popolna zapora ceste  

Zaradi prenove vozišča bo od četrtka do petka za ves promet zaprta Glavna ulica v Čentibi.