vestnik

Rezultati iskanja

Bi pokukali v vilo Gorana Dragića?

Dom je oaza miru, pribežališče pred ponorelim svetom, vir energije in ustvarjalnosti. Obiskali smo 25 znanih Slovenk in Slovencev, da so nam pokazali svoj najbolj osebni prostor in s tem razgrnili del sebe.

Dan državnosti: Slovenija sredi Berlina 

Veleposlanik Republike Slovenije v Nemčiji Franc But in vojaški ataše, polkovnik Miran Rožanec sta s sodelovanjem slovenske turistične organizacije pripravila pester sprejem, imenovan Slovenija - atraktivna turistična dežela. 

Pevci Štefana Kovača v Trnovskem gozdu

Mešani pevski zbor Štefana Kovača iz Murske Sobote je s koncertom na Predmeji zaključil 51. sezono.

Šalovski odličnjaki pri županu 

Na eni najmanjših goričkih šol letos 13 učencev z odličnim učnim uspehom. 

Pomurski sejem: Medalje tudi za domača podjetja

Na ocenjevanju mesa in mesnih izdelkov je sodelovalo 37 podjetij: 33 domačih in štiri tuja z 264 izdelki.

Pokal Slovenije: Mura z Rogaško, Nafta z Ankaranom Postojno

Na Brdu pri Kranju so bili izžrebani tudi pari 1. kroga Pokala Slovenije. Tekme bodo 15. avgusta. Grad bo gostil Aluminij, Turnišče pa Krško. Luka Bobičanec je bil proglašen za najboljšega nogometaša 2. SNL.

Nezakonite igre na srečo v Moravskih Toplicah: Vstop v sobo le izbranim 

Finančna uprava Republike Slovenije je z murskosoboškimi kriminalisti razkrinkala prirejanje nedovoljenih iger na srečo. Po naših informacijah je preiskava potekala v lokalu Čreta bar v Moravskih Toplicah, s katerim upravlja Nataša Horvat Barič, ki je nekdanja mestna svetnica in tudi nekdanja predsednica Mure 05. Horvat Baričeva je za Vestnik.si povedala, da je prostor, kjer so domnevno prirejali igre na srečo, oddala najemniku, in da zato ni vedela, kaj se pravzprav tam dogaja.

Otroci vrtca Krtek Bakovci pri Borutu Pahorju

Povabil jih je, ker so izvajali projekt Slovenija - moja domovina

(FOTO) Kodili ob 25-letnici zapel tudi Kreslin 

Janko Kodila je z družino in zaposlenimi priredil zabavo, ki se je je udeležilo več kot 200 prijateljev, znancev in poslovnih partnerjev. 

Vida vidi: Dopust

Sanjski? Ne vem, o čem - ali kom - sanjate vi, ampak jaz … Pred kratkim sem preživela enega najboljših svojih dopustov - doma. Sama. No, skoraj sama. Večino dneva.