vestnik

Rezultati iskanja

Zagorelo v Babincih, škode za 25 tisoč evrov

Ponoči je zagorelo v kletnih prostorih stanovanjske hiše v Babincih, v Moravskih Toplicah pa so odtujili električni kolesi. 

Fajn je, da se tudi v 'varaši' ljudje poznajo

Prebivalci Kajuhove ulice v Murski Soboti so minuli vikend organizirali ulični piknik

Pomurskima predstavnikoma priznanji Olimpijskega komiteja Slovenije

Nogometni klub Pušča in Zdravko Mauko prejela priznanje Olimpijskega komiteja Slovenije. Prvi za 60 let delovanja, drugi pa za prizadevanje za razvoj športa. 

Pomurka v stečaju: Volkovoma in Kovaču pol milijona evrov odškodnine 

Sodišče je nekdanjemu vodstvu in nadzornikom Pomurke mesne industrije, Marku in Vojtehu Volku ter Martinu Kovaču, ki jim je stečajna upraviteljica Alenka Gril očitala več nezakonitih poslov, naložilo plačilo odškodnine v skupnem znesku skoraj pol milijona evrov podjetju v stečaju.

S kolesom na avtobus? Odslej je to mogoče!

Razvojna agencija Sinergija je v okviru projekta Transdanube.Pearls nabavila dva nosilca za kolesa za avtobuse. V sodelovanju z Avtobusnim prometom Murska Sobota d. d., ki je oba nosilca namestilo na svoja avtobusa, ki vozita po Pomurju, bo tako v naši regiji vzpostavljena nova storitev, ki bo potnikom omogočila prevoz koles z avtobusi na javnih linijskih prevozih.

Klubski maraton Radia Študent v Mikku

V soboškem klubu Mikk sta v okviru letošnjega Klubskega maratona Radia Študent nastopili zasedbi Baltazar in Apory Museum.

Lokalne volitve 2018: Občina Gornja Radgona

Do volitev vam bomo na kratko predstavili pomurske občine in njihove kandidate za župane. Danes je to Gornja Radgona.

(FOTO) Pomurske gasilke so se srečale in posvetovale 

V Križevcih v Prekmurju sta bila posvet in srečanje gasilskih članic Pomurja, ki so ju skupaj s Prostovoljnim gasilskim društvom Križevci pripravili pri regijskem gasilskem svetu za Pomurje.

Srečali so se prvič po petdesetih letih

Petdeset let je minilo, odkar je beltinsko šolo zapustila ta generacija. 

Elrad International: »Kupec je kralj«

V gornjeradgonski družbi proizvajajo elektronske komponente za zveneča podjetja na področju bele tehnike in orodja – Poleg hčerinskih družb na Kitajskem in v Srbiji bodo kmalu zagnali še proizvodnjo v Mehiki