vestnik

Rezultati iskanja

Preiskava nesreče v Avstriji zaključena: Kdo je kriv 

Avstrijsko državno tožilstvo je zaključilo preiskavo nesreče v bližini Ženavcev, ko sta trčila slovenski avtobus in avtomobil.

Pričetek sezone vodnih športov na Soboškem jezeru 

Današnji sončen in topel popoldan so v Surf in sup klubu Pomurje izkoristili za otvoritev nove sezone vodnih športov. Kot so povedali, s sezono navadno pričnejo, ko se voda dovolj segreje. In danes se je, imela je nekaj čez 20 stopinj Celzija.

Odbojka: Na 4. Dinijevem memorialu slavili Ljutomerčani

Na 4. Dinijevem memorialu v odbojki v dvorani Radenci, v spomin na tragično preminulega Silva Matjašeca - Dinija, so med šestimi ekipami letos zmagali igralci Ljutomera.

Na kaj morate biti pozorni pri zasaditvi zeliščnega vrta?

Ko se odločimo za zeliščni vrt, moramo razmisliti o namenu in videzu vrta ter o številu in vrsti zelišč, ki jih želimo gojiti.

(FOTO) Festival Delu čast in oblast v Mikku

V Mladinskem informativnem in kulturnem klubu Murska Sobota ta teden poteka 16. festival Delu čast in oblast. Včeraj je bil na vrsti prvi koncertni del, ki ga je preko projekta Alternativna godba podprlo tudi Ministrstvo za kulturo. Na odru sta se zvrstila hrvaška skupina Cojones in ljubljanska zasedba Jegulja, danes zvečer v drugem koncertnem delu pa bosta nastopila še raperja Vasko in Klemen Klemen. 

V ponedeljek bodo marsikatera vrata zaprta

Tudi v Pomurju bodo ponedeljek marsikje izkoristili za kolektivni dopust, predvsem v večjih proizvodnih podjetjih. 

PGD Stara Gora z novo avtocisterno 

V vasi z manj kot 100 prebivalci kupili gasilsko avtocisterno vredno 218 tisočakov. 

(FOTO) Glasba Amy Winehouse odmevala v Bunkerju

V Bunkerju in nasploh v Sloveniji je včeraj prvič nastopila glasbena skupina Amy's House - Tribute band to Amy Winehouse. Zazveneli so zvoki jazza in soula, ki so bili značilni za angleško pevko in tekstopisko. Prinašamo vam nekaj fotografij z zabave, na kateri so obudili spomin na leta 2011 preminulo pevko. 

Beli tiger, temna ozadja

Na dobrodelnem koncertu so zbirali sredstva za nakup prilagojenega vozila, a družina ponesrečenca denarja še kar ni prejela. Očitki tudi na račun načrtovanega dnevnega centra za brezdomce v Celju.

Nova smrt na pomurskih cestah

V Kraščih je prišlo do prometne nesreče, v kateri je voznik kombija zapeljal v obcestni jarek in pri tem izgubil življenje.