vestnik

Rezultati iskanja

Pogojna kazen za otrokovo smrt

Madžaru, ki je 1. julija 2016 na pomurski avtocesti povzročil prometno nesrečo, leto dni pogojne zaporne kazni. Leto dni v Sloveniji tudi ne bo smel voziti vozil z dovoljenjem kategorije B.

Tretji turnir Fairplay Masters v Radencih

V ŠRC Slatina v Radencih je bil odigran tretji oziroma zadnji letošnji turnir Fairplay Masters za nogometne selekcije U13. Od pomurskih ekip se je najbolje odrezala Mura.

Odbojka: Šoštanj se je v pokalu maščeval Sobočanom

Odbojkarji Panvite Pomgrada in Šoštanja Topolšice so se v petih dneh že drugič pomerili v Murski Soboti. V prvenstvu je s 3 : 1 slavila Panvita Pomgrad, v osmini pokala Slovenije pa je s 3 : 2 zmagal Šoštanj.  

Neprimerno obnašanje: Soboška bolnišnica zavrača očitke pacientke   

Pred dnevi smo objavili zgodbo, na katero so se odzvali številni bralci na družabnih omrežjih, med njimi tudi hči bolnice, ki naj bi pred štirimi leti v murskosoboški bolnišnici naletela na vse prej kot prijeten sprejem zdravnika Dejana Majca.

V soboškem parku snemajo kratka filma

V Mladinskem informativnem in kulturnem klubu Murska Sobota ta teden poteka filmska delavnica pod vodstvom režiserke Maje Prettner. Ta dijakom in študentom skozi teoretične in praktične vaje predstavlja svet filmske umetnosti.

Pomurje po dohodku še naprej zaostaja  

Statistični urad je objavil podatke o razpoložljivem dohodku gospodinjstev (to je dohodek, ki ostane gospodinjstvom po plačilu vseh obveznosti). Ta je naraščal v vseh statističnih regijah.  

Koliko zaslužijo pomurski župani?  

Kot smo že poročali, se bosta na letošnjih lokalnih volitvah za župana Mestne občine Murska Sobota pomerila aktualni župan Aleksander Jevšek in Bojan Petrijan. Pestrejša bo tekma pri kandidatih za mestne svetnike, po podatkih občinske volilne komisije je bilo vloženih 17 kandidatnih list. 

(FOTO) To so vse pričeske Nike Zorjan

In so šli rožnati lasje. Nika Zorjan, ki se je na slovensko pop sceno zasidrala s prekmurščino in značilno roza barvo, ima zdaj novo pričesko. Njeni lasje so nekoliko krajši in svetlejši. Nika je skupaj z novimi glasbenimi uspehi tako vedno znova poskrbela za dodatna presenečenja – barvo las.  

Bravo, črno-beli: Mura z zrelo igro potopila Gorico!

A že kdo čuti vonj Evrope? V svoji prvi tekmi četrtfinala pokala Slovenije je Mura v Novi Gorici povsem nadigrala Gorico - končni izid 0 : 3! Maroša dvakrat in Lorbek sta črno-bele povedla že skoraj v polfinale.

Arum: Zdravo jedro ne več tako zdravo?

Delavci na regres še čakajo, plače dobivajo po kapljicah