vestnik

Rezultati iskanja

Osebna zgodba: ''Slišala sem, kako poka. Samo pokalo je''  

Danes je svetovni dan osteoporoze. Dan bolezni, ki velja za zahrbtno, tiho bolezen, ki brez vnaprejšnjega opozorila napade in se zasidra v naše življenje. Svojo zgodbo je z nami delila komunikativna upokojenka Majda Rajbar iz Lipovec, ki že trinajst let bije tiho bitko.  

Ugledni evropski partnerji so jih preprosto sprejeli

Kakovostni izdelki in korekten poslovni odnos so ob rasti gospodarstva in nekaj sreče v kratkem času rodili izjemen uspeh

Rdeči kažipoti za kolesarje

Na območju občine Ljutomer so postavljeni novi kažipoti za kolesarje.

(FOTO) Siddharta z Nomadi v Ljutomeru

Siddharta je v Ljutomeru pričela s turnejo Nomadi, na kateri predstavljajo istoimenski, že njihov deveti studijski album z desetimi novimi pesmimi. Prvi koncert je bil že ob izidu albuma v Ljubljani, od oktobra do decembra pa se bo zvrstilo še 11 koncertov po večjih mestih. Kot predskupini sta nastopili Mrfy in Seven Days in May.  

Predstavili so se županski kandidati SLS  

V Kobilju so se predstavili županski kandidati Slovenske ljudske stranke. Po mnenju predsednika stranke Marjana Podobnika so ravno občine tiste, ki so zaslužne za razvoj podeželskih delov države. Kot pravi, si v stranki prizadevajo za spremembo zakonodaje, po kateri bi lahko občine odločale o gradbenih dovoljenjih.  

Kolesarstvo: Jablanovec za konec najboljši med mlajšimi mladinci

V Podsmreki je bila dirka za 18. veliko nagrado Avtomojster. Na dirki so imeli pravico nastopiti kolesarji kategorij U23 in Elite, po deset najboljših starejših in najboljših mlajših mladincev ter kolesarke.

Fakin: Bolnišnica Murska Sobota je ena najbolje organiziranih v državi

Po njegovi včerajšnji izjavi glede števila zaposlenih v zdravstvu in mnenju, da kadrovskega problema ne bi smelo biti, se je minister danes v živo prepričal, koliko negovalnega kadra v resnici pride na število postelj.

V nedeljo tudi do 8 stopinj hladneje

Bo pa danes in jutri še zelo toplo, popoldanske temperature bodo okrog 20 stopinj Celzija.

Noge so utrujene tudi od ležanja

Težave najbolj učinkovito omilimo z masažami in preprostimi vajami. Pritisk na noge lahko zmanjšate tako, da jih preprosto dvignete v zrak, pomaga tudi več vode in manj soli. Poskusite vsak dan vsaj petnajst minut telovaditi.