vestnik

Rezultati iskanja

Bo iz pip spet tekla topla voda?  

V sistemu A pomurskega vodovoda Velika Polana solist, Turnišče se pogaja za delitev upravljanja, eno in drugo pa spodnaša enotnost sistema in bo lahko slabo vplivalo na njegovo delovanje.  

Mladi glasovi peli v Lendavi

V lendavski gledališki in koncerti dvorani je na območnem srečanju otroških in mladinskih pevskih zborov z naslovom Otroci pojo nastopilo enajst zborov. Srečanje je organizirala lendavska območna izpostava JSKD, strokovna spremljevalka, ki bo odločala o tistih, ki se bodo uvrstili na regijsko srečanje, pa je bila Danica Pirečnik.

Beli tiger: Kaj bo z denarjem za Mitjo?

Humanitarno društvo Beli tiger organiziralo dobrodelni koncert, na katerem so zbirali sredstva za nakup prilagojenega vozila, a denar še vedno ni prišel do družine ponesrečenca

Lady in red, ki v St. Moritzu skrbi za želje petičnežev

24-letna Goričanka, govori sedem jezikov, dela s svetovnimi zvezdami, pri 16-ih letih je stregla Billu Clintonu. Po srednji gostinski šoli v Radencih, je študirala turizem v Mariboru, ker si je želela iti na izmenjavo v Španijo, a je niso sprejeli. Namesto tega so ji dali prakso v Kempinskem v Portorožu, ki se je izkazal za odskočno desko za kariero. 

Soboška policija nagrajena za zdravo delovno okolje 

Policija uprava Murska Sobota je bila v okviru evropske kampanje pohvaljena kot Zdravo delovno okolje, hkrati pa dobila tudi nacionalno priznanje »Dobra praksa na področju varnosti in zdravja pri delu 2016-2017«. 

Še imaš čas, da postaneš najboljši za volanom!

V akciji Najboljši za volanom je še do 30. aprila čas za uvrstitev v praktični del izbora. Že zdaj pa se je prijavilo dvakrat več kandidatov kot lani.

To so pomurski kandidati SLS

Na Goričkem Jasmina Opec Vöröš, v Gornji Radgoni in Ljutomeru Alojz Štuhec …

Unikatne in naravne košarice za kruh, pladnji za sadje ... 

Člani študijskega krožka Lipovci so iz šibja izdelovali izdelke iz naravnih materialov.