vestnik

Rezultati iskanja

Koncert ob dvajsetletnici skupine In-Sane

Bend In-Sane je z nastopom pred Mladinskim centrom Gornja Radgona proslavil svojo dvajsetletnico delovanja.

Karate: Ekipa radgonskih malčkov zmagala na Polzeli

Državnega prvenstva v ekipnih katah in ekipnih borbah se je na Polzeli udeležila tudi ekipa malčkov iz gornjeradgonskega karate kluba. 

Ludvik Sočič: V času razcveta smo letno izdali 40 knjig 

Propad Pomurske založbe bi njenega urednika in direktorja skoraj stal življenje. A je s hojo premagal osebno krizo. Njegova prva zaposlitev je bila v uredništvu Vestnika.

Žetev: Odkupne cene pšenice višje kot lani   

Turniški Agrocorn je danes objavil odkupne cene letošnjega pridelka pšenice.

LUdvik Sočič: V času razcveta smo letno izdali 40 knjig 

Propad Pomurske založbe bi njenega urednika in direktorja skoraj stal življenje. A je s hojo premagal osebno krizo. Njegova prva zaposlitev je bila v uredništvu Vestnika.

V Melincih so ciglarji spet izdelovali opeko

V Melincih so se tudi letos s prireditvijo Ciglarski dnevi spomnili svojih prednikov, ki so bili daleč naokrog znani po izdelovanju opek (ciglov). 

(VIDEO) Ste za digitalni detox? 

Društvo za zdravje srca in ožilja Slovenije, ki aktivno deluje na področju preventive prekomerne uporabe ekranov, opozarja, da ima to lahko pri mladih negativne fiziološke in psihološke posledice. Zato v društvu pozivajo k "Tednu brez ekranov". 

Likovna kolonija Izak Lipovci ob 25-letnici z monografijo

Ob koncu 26. mednarodne likovne kolonije Izak Lipovci so v vaškem domu v Lipovcih pripravili priložnostno razstavo del, ki so nastala na koloniji.

Kolesarjenje z Varaškimi šujstri

Kolesarski klub Varaški šujstri (turniški čevljarji), v katerem so lastniki in ljubitelji starodobnih koles iz turniške občine, je tudi letos organiziral kolesarjenje po štirih vaseh občine, ki se je začelo pri stavbi občine Turnišče.

(FOTO) Nova maša Aljaža Baše v Beltincih

V župniji Beltinci je bila danes nova maša, ki jo je daroval letošnji novomašnik Aljaž Baša, doma iz Beltincev. V murskosoboški škofiji je duhovniško posvečenje prejel sicer v petek. Na današnji dan, ki je za novomašnika in za župnijo prav poseben, so se v Beltincih temeljito pripravili.