vestnik

Rezultati iskanja

Tovornjakar je vzel pravico v svoje roke: Našel svoj ukraden tovornjak in ga pripeljal nazaj

Vozniku so v Ljubljani ukradli tovorno vozilo, ki ga je preko navigacije izsledil in ugotovil, da je na Madžarskem, a ker madžarskim policistom očitno ni zaupal, se je ponj odpravil kar sam. 

Bralne zvezde prosenjakovske šole 

Dvanajst učencev in tri učiteljice Dvojezične osnovne šole prosenjakovci je skupaj preživelo noč branja, pogovorov, druženja in zabave. 

(KMALU) Volilni obed s pomurskim kandidatom 

Da se boste vi 3. junija na parlamentarnih volitvah lažje odločili, smo na Vestniku predstavnike sedmih političnih strank, ki jim javnomnenjske raziskave kažejo preboj v parlament, povabili na obed. Gostilno so izbrali oni, mi smo poslali novinarja Vido Toš in Timoteja Milanova. 

Volilni obed s Francem Juršo: "Mislim, da sem iskren, pošten in ljudski"    

Predstavnike sedmih političnih strank, ki jim javnomnenjske raziskave kažejo preboj v parlament, smo povabili na volilni obed. Oni so izbrali gostilno, mi smo poslali novinarja Vido Toš in Timoteja Milanova. Na prvem volilnem obedu smo bili s Francem Juršo iz stranke DeSUS. Kdaj upokojencem obljublja dostojne pokojnine in kolikšne? Zakaj trdi, da jim je Alenka Bratušek celo lagala? In, ali ste vedeli, da je Jurša tudi zagnan motorist?

V Mariboru potekajo že 38. Lampiončki

Lampiončki veljajo za simbol mariborskih študentov, zelo priljubljeni so tudi med pomurskimi študenti.

Dobovškova Dobra država predstavila kandidate

Bojan Dobovšek, nepovezani poslanec, sicer strokovnjak za organizirani kriminal, je predstavil kandidate svoje stranke Dobra država. 

Čebele so lahko tudi terapevtke

Štefan Šemen je bil dolga leta konvencionalni čebelar s 700 panji, ki je svojo čebelarsko zgodbo začel nadgrajevati.  

Marija Kohek, prejemnica zlatega znaka 

12. maj  je mednarodni dan medicinskih sester,  letošnji moto pa je Medicinske sestre opozarjajo: Zdravje je človekova pravica

Šipon in prleška gibanica na Koroškem navdušila   

Na dogodku, ki se je minuli konec tedna odvil v Gostilni Lečnik v Ravnah na Koroškem, so organizatorji dogodka za vinsko spremljavo izbrali vina iz vseh treh vinorodnih dežel Slovenije, ki so osvojila naziv Sommelierska selekcija 2018 za k določeni vrsti hrane.