vestnik

Rezultati iskanja

(S TRIBUNE) Libero

Na Zahodu nič novega, bi lahko povzeli svetovno prvenstvo v rokometu. Že tretjič v zgodovini prvenstev se je zgodilo, da so v polfinalu igrale iste štiri reprezentance.

Vremenoslovci za soboto napovedali močan veter in že izdali opozorilo

Agencija Republike Slovenije za okolje je za jutri izdala oranžno opozorilo zaradi vetra.

(FOTO IN VIDEO) V nesreči na pomurski avtocesti trije ljudje umrli, več jih je tudi poškodovanih

Pomurski policisti na avtocesti obravnavajo hujšo prometno nesrečo.

Veliki up Mure o novi pogodbi in zahtevnem obdobju, ki je za njim

Črno-beli dragulj je dodatno zavarovan. Sobočani so z Nikom Kasalom podpisali novo pogodbo, s katero je zvestobo obljubil do 31. decembra 2025. Za 17-letnim upom iz Lipe je sicer nadvse zahtevno obdobje. Poleti je tik pred zdajci ostal brez odmevnega prestopa v Club Brugge, a kot da to ne bi bilo dovolj, je sledila poškodba, nato še ena. Po štirih mesecih je zdaj naposled spet pripravljen na največje napore in novo dokazovanje, med katerim bi ogledniki evropskih klubov nanj spet morali postati bolj pozorni. Pred strokovnim vodstvom je vsekakor nadvse odgovorna naloga, da ga najprej vrne na nekdanjo raven in nato poskrbi za nadaljnji razvoj.

Nino Irgolič, nogometni vratar: Ne bo več rinil z glavo skozi zid

Kalil se je v vrstah Maribora, nato sta mu poškodba in bolezen spremenili cilje

V pogodbeno se je spremenila še ena pošta v Pomurju

Občina Velika Polana je občane obvestila, da se je tamkajšnja pošta preoblikovala v pogodbeno pošto.

Ratkai dobil še blagoslov vlade

Vlada dala soglasje k imenovanju Romana Ladislava Ratkaia za direktorja javnega zdravstvenega zavoda Splošna bolnišnica Murska Sobota za mandatno dobo štirih let.

Sobota že skoraj tudi teoretično v prvi ligi

Odigran je bil 12. krog v prvi in 7. krog v drugi slovenski namiznoteniški ligi za člane ter 6. krog v obeh tretjih moških ligah.

Turčija: Mura tesno izgubila z močnim Dniprom

V svoji zadnji pripravljalni tekmi v Turčiji je Mura izgubila z vodilnim moštvom ukrajinske lige, ekipo SC Dnipro-1, z 1 : 2, čeprav je vodila z 1 : 0.

Mlada reprezentanca dobila nasprotnike za kvalifikacije za EP

Na sedežu Evropske nogometne zveze v švicarskem Nyonu je bil opravljen žreb kvalifikacijskih skupin za evropsko prvenstvo v starosti do 21 let, ki bo leta 2025. Nastop na turnirju, ki ga bo gostila Slovaška, bo lovila tudi mlada reprezentanca Slovenije v skupini s Francijo, Avstrijo, BiH in Ciprom, so sporočili z Nogometne zveze Slovenije.