vestnik

Rezultati iskanja

V Pomurju več tatvin, vlom v vozilo in goljufija

Pomurski policisti so v preteklem dnevu obravnavali tri prometne nesreče z materialno škodo, sedem kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in miru, tri povoženja divjadi, nesrečo pri delu in pogrešano osebo.

V Pomurju debel vsak četrti človek

Regionalno glede debelosti najbolj izstopa Pomurje.

(KOMENTAR) Zmagovalni podtaknjenec

Štiristo milijonov evrov vredna naložba, ki sta jo napovedala Sandoz in Lek za Lendavo, ima velik nacionalni in gospodarski pomen. Pa tudi obljubljenih 300 delovnih mest se sliši dobro, čeravno vsa ne bodo zasedena in tudi ne bodo najvišje strokovne ravni. Toda novica posebnega navdušenja pri ljudeh ne žanje.

S humanitarno večerjo in avkcijo umetniških del bodo zbirali sredstva za otroke s posebnimi potrebami

Zavod za turizem, kulturo in šport Beltinci v sodelovanju z beltinsko občino in kuharskim mojstrom Jožefom Oselijem v soboto, 25. marca, pripravlja humanitarni dogodek za otroke s posebnimi potrebami.

Ernest Sep

iz Domanjševec 21

(MOMS) Pred svetniki podražitve vrtca in pomoči na domu ter tudi izplačila nagrad direktoricam

Na naslednji seji mestnega sveta pred svetniki številne pomembne odločitve. Na mizi je poleg dopolnjega predloga proračuna, ki ga bodo obravnavali v drugem branju, tudi prvo branje novega statuta ter poslovnika. Skratka, mestni svet bo na seji obravnaval dejansko tri najpomembnejše akte vsake občine - proračun, statut in poslovnik.

(FOTO) Ste bili na tekmi z Olimpijo?

Soboški nogometaši so se v 28. krogu Prve lige Telemach v Fazaneriji udarili z vodilno Olimpijo. V Fazaneriji je potekala izjemno napeta, dramatična in razburljiva tekma, ki se je končala z zmago Mure. Črno-beli so si tri točke prislužili z lepima zadetkoma v prvem ter fanatično bojevitostjo in fenomenalnimi obrambami Mihelaka v drugem polčasu. Fotografije Aleš Cipot

(VIDEO) To je zadetek Murinega diamanta, ki si ga je vredno ogledati večkrat

Mladi Niko Kasalo nase opozoril z mojstrovino proti Olimpiji.

V Vulkaniji na ogled dve novi razstavi

Obiskovalcem Vulkanije sta v geološkem muzeju na voljo dve novi razstavi.

V Ljutomeru posadili lipo

Občina Ljutomer je obnovila certifikat Mladim prijazna občina.