vestnik

Rezultati iskanja

(S TRIBUNE) Niko Kasalo

Mnogi mladi igralci, ki so bili blizu uresničitve sanj in so se jim te tako rekoč čez noč uničile, se v podobnih primerih niso pobrali. Pred črno-belimi je zelo odgovorna naloga.

(Sarajevo safari) Za ubijanje ljudi so bili pripravljeni plačati

Dokumentarni film Mirana Zupaniča prvič razkrije kruto dogajanje med vojno v Bosni in Hercegovini

Turčija: Prvi remi Mure na pripravah

V svoji drugi pripravljalni tekmi v Turčiji je Mura odigrala z makedonskim prvoligašem iz Tetova Škendijo neodločeno 1 : 1 (1 : 0). Strelec za črno-bele je bil Stijepović.

(FOTO) Plesna šola Zeko izvedla tradicionalno plesno produkcijo

V športni dvorani OŠ I Murska Sobota je Plesna šola Zeko izvedla že tradicionalno Zimsko plesno produkcijo. Nastopilo je več kot dvesto plesalcev. Utrinke je zbral Loris Cipot.

(FOTO) Tako so svoj maturantski ples odplesali dijaki ekonomske šole

Dijaki zadnjih letnikov Ekonomske šole Murska Sobota so v Zeleni dvorani v Puconcih odplesali svoj maturantski ples. Utrinke je zbral Niko Časar.

(Vpis v srednje šole) Preverite, koliko mest je na voljo v programih in kateri nov program se obeta na eni šoli

V letošnjem šolskem letu bo osnovno šolo zaključilo 21.571 učencev, na srednjih šolah pa je za šolsko leto 2023/2024 razpisanih skupno 25.560 vpisnih mest. Kako je v Pomurju?

Na judovskem pokopališču v Dolgi vasi so se poklonili žrtvam holokavsta

V okviru projekta ŠOA – spominjajmo se so že tradicionalno žrtvam holokavsta poklonili tudi na judovskem pokopališču v Dolgi vasi s komemorativno slovesnostjo in polaganjem vencev.

Tio Cipot debitiral v serie A

Otrok Mure je v Italiji hitro dočakal priložnost

V prometni nesreči le materialna škoda

Policisti so obravnavali tudi dve goljufiji

(KOLUMNA) Lepotni standardi

Konec leta je čas za samorefleksijo o tem, kaj nam je v preteklih dvanajstih mesecih uspelo, kaj smo dosegli, kako smo napredovali na različnih področjih življenja. Morda bi bilo bolje pogledati, kaj vse smo v preteklem letu prenesli, kaj vse smo poskušali, kaj slabega smo pustili za seboj, kaj novega smo se naučili in podobno.