vestnik

Akcija Mi smo Mura tik pred vrhuncem

Vestnik, 12. 6. 2020
NŠ Mura
Zvestobo, številčnost in ljubezen navijačev Mure dokazuje dejstvo, da se število prodanih vstopnic približuje petmestnemu številu.
Aktualno

Tekma brez gledalcev s Tabor Sežano bo šla v zgodovino.

Nogometno navdušenje v Pomurju se po odličnih rezultatih Murašev skladno z akcijo MI SMO MURA bliža vrhuncu. Terase so bile polne, igralci pa so na krilih edinstvene podpore zabeležili dve zmagi in si priigrali veliki finale Pokala Slovenije. Čarno-bejla evforija je zavzela tudi druge konce Slovenije, o čemer priča zadnja pridružena čarno-bejla oštarija v Kočevju. Iz dneva v dan za zbirateljske vstopnice za prvo domačo tekmo brez gledalcev na naš naslov dežujejo tudi naročila iz vse Evrope. Hrvaška, Nemčija, Rusija, Ukrajina, Velika Britanija, Avstrija, Belgija in številne druge države so se vpisale na seznam čarno-bejlih privržencev, so zapisali pri NŠ Mura.
Zvestobo, številčnost in ljubezen navijačev Mure dokazuje dejstvo, da se število prodanih vstopnic približuje petmestnemu številu. Jutri bodo tako čarno-bejli nogometaši kljub dejstvu, da bo tekma odigrana brez prisotnosti gledalcev, igrali tekmo za katero je bilo prodanih največ vstopnic v zgodovini nogometa v Murski Soboti.
nš-mura akcija-mi-smo-mura