vestnik

Predstavitev

Podjetje za informiranje Murska Sobota, d.o.o. je medijska hiša, ki bralcem v tisku in na spletni strani vsak dan prinaša verodostojne novice ter zgodbe iz Pomurja, Slovenije in sveta. S komentarji in analizami v kontekst postavlja aktualno dogajanje. Prvi zametki današnjega časopisa segajo v leto 1958. Spletna stran: www.vestnik.si

Vizitka

Naziv družbe
Podjetje za informiranje Murska Sobota, d.o.o.
Sedež družbe
Ulica arhitekta Novaka 13
9000 Murska Sobota
Slovenija
Telefon
02 53 51 410
Matična številka
5049512000
Identifikacijska številka za DDV
SI 91942608
Zavezanec za plačilo DDV
DA
TRR
SI56 0488 1000 1763 203, NOVA KBM d.d.
SI56 2900 0000 3305 617, UNICREDIT BANKA SLOVENIJA d.d.
IBAN SI56 3400 0101 5960 419, Sparkasse d.d.
Elektronski naslov
info@vestnik.si

Oglaševanje

Kontakt
Martina Mlakar
02 538 17 54
martina.mlakar@vestnik.si
Ceniki
Povezava: Cenik oglasnega prostora (PDF)
Povezava: Cenik digitalnega oglaševanja (PDF)

Uredništvo

Adriana Gašpar

direktorica in odgovorna urednica

adriana.gaspar@vestnik.si

Premišljena reakcija, ki sledi hitrim mislim, reši veliko težav. Tega se držim pri svojem delu, kjer se trudim biti dosledna in se o vsem dvakrat prepričam.

Adriana Gašpar

Majda Horvat

majda.horvat@vestnik.si

Več kot trideset let delam kot novinarka pri lokalnem časopisu Vestnik, kjer sem se zaposlila po končanem študiju sociologije. Spremljan lokalne dogodke in različna področja, predvsem pa gospodarske in socialne teme.

Majda Horvat

Andrej Bedek

andrej.bedek@vestnik.si

Po čistem naključju sem pristal v novinarskem poslu. Za zdaj še nisem obupal. Kot pes čuvaj bom zato lajal še naprej, čeprav je, tako se zdi, karavana že (od)šla predaleč. Zakaj vztrajati? Ker so porazi preteklost, zmage pa prihodnost.

Andrej Bedek

Janko Votek

janko.votek@vestnik.si

Kmetijstvo je in bo v naši regiji vedno pomembno, če bomo le znali ceniti njegov doprinos. To področje pokrivam že vse svoje novinarsko življenje, spremljam razpise in pretakanje denarja iz gospodarstva v kmetijstvo in obratno.

Janko Votek

A. Nana Rituper Rodež

nana.rr@vestnik.si

Sem univerzitetna diplomirana novinarka in že več kot 20 let kot novinarka delam pri Vestniku, s tem časopisom pa sem povezana še dlje. Poročala sem tudi za druge medije, največkrat o pomurski regiji in tukajšnjih ljudeh, z željo, da bi pomagala razbiti stereotipe, trdovratno zalepljene na panonsko ravnico. Ne glede na to, kakšen veter piha čez našo pokrajino in čez medij, me zanima človek. Ljudi pa je danes potrebno videti in jim prisluhniti, in to na terenu, v njihovem okolju, ne le s srfanjem po spletu ali iz pisarn.

A. Nana Rituper Rodež

Ines Baler

ines.baler@vestnik.si

Sem med mlajšimi člani Vestnikovega uredništva in se bolj posvečam spletnim vsebinam. Biti moram na tekočem z aktualnim dogajanjem, hitrega mišljenja in prstov. Iščem zanimive zgodbe ljudi, moje vsebine pa se lahko znajdejo v vseh rubrikah, saj me zanimajo različna družbena področja.

Ines Baler

Timotej Milanov

timotej.milanov@vestnik.si

Lokalna politika in gospodarstvo sta področji, ki najbolj pritegneta mojo pozornost. Rad raziskujem prepletanje med interesi igralcev v politiki, gospodarskih družbah in javnih ustanovah.

Timotej Milanov

Marina Vrbnjak

Pravnica, fotografinja in novinarka. Kombinacija različnih poklicev odraža mojo radovedno naravo, saj me zanimajo najrazličnejša področja. Prebijam se skozi tabele z množico podatkov, s fotoaparatom raziskujem naravo ter z zanimanjem poslušam zgodbe sogovornikov.

Marina Vrbnjak

Tadeja Lepoša

Zgovorna, radovedna in neustrašna novinarka, ki ne neha spraševati, dokler ne dobi konkretnih odgovorov. Sicer sem študentka defektologije, torej v sogovorniku prepoznam tudi številne izraze, ki jih ne pove na glas.

Tadeja Lepoša

Damjana Nemeš

damjana.nemes@vestnik.si

Že od malih nog se najlažje in najraje izražam s prelivanjem misli in idej na papir, zato ne čudi, da sem se podala v svet novinarstva – rada se pošalim, da sem novinarka tudi po duši, ne le po profesiji. Ljubezen do jezika in neutrudnega prebiranja knjig pa sta mi dodatno omogočila, da vem in zmorem številne dogodke in zgodbe ubesediti na pravi način. Tako sem že kot študentka začela soustvarjati vsebine Vestnika, kar z veseljem počnem še danes.

Damjana Nemeš

Tomo Köleš

tomo.koles@vestnik.si

Veseli me, da mi moje delo omogoča ukvarjanje s stvarmi, ki jih imam rad tudi zasebno: šport, glasba, film. O vseh pridno beležim skozi teden, ob koncih tedna sem ob zelenici ali parketu, ob večerih pa se dobro znajdem tudi na pomurski glasbeni in filmski sceni.

Tomo Köleš

Jože Gabor

jozeg20@gmail.com

Novinar. Delal v Ljubljani in Prekmurju. Sedaj pokrivam predvsem kulturo, turizem in aktualne dogodke. Prej pokrival tudi drugo. Od gospodarstva do politike in občin. Iščem zanimive vsebine in to skušam napisati tako, da je zanimivo tudi za bralce.

Jože Gabor

Fotografija

Nataša Juhnov

natasa.juhnov@vestnik.si

Fotografinja, ki s sokoljim očesom skrbim zato, da nič ne ostane nedokumentirano. Novinarjem, ki so osredotočeni na vsebino, pomagam, da lahko s sliko povedo še več.

Nataša Juhnov

Jure Zauneker

jure.zauneker@vestnik.si

Fotografija me spremlja od malih nog. Vrsto let sem očeta opazoval pri delu, zdaj že spet vrsto nadaljujem njegovo poslanstvo. Prijetni in tudi manj prijetni prizori se ujamejo v moj objektiv, ki je vedno nekje v bližini.

Jure Zauneker

Aleš Cipot

fotolens.si@gmail.com

Ekonomist po izobrazbi, fotograf po duši in poklicu. Noben teren ni pretežek, noben dogodek zanemarljiv, noben pogovor odveč. Zagovornik dejstva, da se vse dobre ideje da uresničiti.

Aleš Cipot

Lektura

Petra Kranjec Milanov

petra.kranjec@vestnik.si

Sem lektorica, ki je vrsto let delala tudi kot novinarka. Igranje z besedami, iskanje primernejših izrazov, premetavanje. Skrbim za to, da so besedila novinarjev jezikovno brezhibna in tako bralcu še bližje

Petra Kranjec Milanov

Maja Hajdinjak

Novinarstvo me je našlo po naključju. Kot slavistko so me od nekdaj burila vprašanja okrog jezika, kot ljubiteljico dobrih zgodb pa me žene radovednost, da le-te iščem. Po duši sem raziskovalka in športnica, veliko mojih idej se rodi v telovadnici. Verjamem, da človeka najbolj bogatijo gibanje in potovanja. Zame novinarstvo predstavlja vse to – je prostor, kjer lahko združujem jezik, zgodbe in prelivam svoje ideje.

Maja Hajdinjak

Marketing in trženje

Martina Mlakar

martina.mlakar@vestnik.si

02 538 17 54

Tržnica, ki se je v svojem poklicu stoodstotno našla. Govorjenje je moj adut, ki ga lahko uporabim ob katerikoli uri, na katerem koli kraju. Za svojimi besedami stojim in se vedno potrudim, da s sogovornikom najdeva skupni jezik.

Marina Mlakar

Računovodska in naročniška služba

Sanja Ulen

sanja.ulen@vestnik.si

02 538 17 58

Sem natančna, skrbna in prilagodljiva oseba, ki ne mara prepirov in raje poskrbi, da v podjetju vladajo harmonični odnosi. Skrbim za finančne zadeve, oskrbim podjetje z vsem, kar potrebujemo, pomagam pri delu z naročniki, del mojega časa pa je posvečen tudi marketingu.

Sonja Ulen

Silva Zavašnik

silva.zavasnik@vestnik.si

02 535 1410

Silva Zavašnik

Jožica Vučko

jozica.vucko@vestnik.si

02 535 1411

Jožica Vučko

Naročnine, mali oglasi, zahvale in spomini

Cenik
Povezava: Cenik naročnin, malih oglasov, zahval in spominov (PDF)

Tehnična ekipa

Ksenija Šömen

ksenija.somen@vestnik.si

Ksenija Šömen