vestnik

Beltinčanke državne prvakinje tudi med U15

I.B., 4. 6. 2018
Arhiv kluba
Članice starostne skupine U15 državne nogometne prvakinje. 
Aktualno

Članice ŽNK Telemach GMT Beltinci so v starostni kategoriji U15 postale državne prvakinje, po strelih z bele točke so v finalni tekmi s 4 : 3 premagale ŽNK Radomlje. 

V Bratoncih so poleg domačih igrale še Cerklje, Maribor in Radomlje. ŽNK Telemach GMT Beltinci je v polfinalu igral proti Cerkljem in slavil z 2 : 0, dvakrat je gol dosegla Melissa Žužić. Nogometašinje Radomelj so z identičnim izidom premagale Mariborčanke. Sledje so nato v tekmi za tretje mesto z rezultatom 3 : 0 premagale Gorenjke.


962c50467289ce20c4d449d0f99ce571
Arhiv kluba
Članice starostne skupine U15 državne nogometne prvakinje.


Finalni obračun med Beltinčankami in Radomeljčankami je ponudil izenačen prvi polčas, v katerem se mreži nista zatresli. Gostiteljice so nato preko Zale Balažic povedle, s strelom z enajstih metrov pa so gostje izenačile in sledile so enajstmetrovke. Pri izvajanju so bile natančnejše Prekmurke in z osvojenim državnim naslovom ponovile lanski uspeh. "Finalni turnir je bil zelo uspešen, dale smo vse od sebe. Videlo se je, da igramo s srcem, kar smo pokazale in dokazale na igrišču ter osvojile lovoriko za naslov državnih prvakinj," je dejala domača vratarka Lili Balažic, ki je v drugi seriji izvajanja enajstmetrovk zaustavila strel Sari Gradišek.

a8c02dadeb50660d3d3ebf5e4917dede
Arhiv kluba
Članice starostne skupine U15 državne nogometne prvakinje.

Nogometašinje so priznanja dobile iz rok selektorice mladinske izbrane vrste Petre Mikeln in podpredsednika Nogometne zveze Slovenije Danila Kacijana.

U15 ŽNK Telemach GMT Beltinci