vestnik

Cepljenje brez naročanja se nadaljuje tudi v Pomurju

Vestnik, 27. 6. 2021
Rok Horvat
Cepljenje brez naročanja
Aktualno

Brez naročanja še naprej cepijo tudi v zdravstvenih domovih in postajah po Pomurju.

V Zdravstvenem domu (ZD) Murska Sobota poteka cepljenje brez naročanja vsak ponedeljek in petek med 15. in 18. uro v ambulanti za cepljenje, vsi zainteresirani pa lahko izbirajo med cepivi AstraZeneca, Pfizer, Moderna in Janssen. 

Cepljenje bo potekalo tudi v referenčnih ambulantah v zdravstvenih postajah, ki delujejo pod okriljem ZD Murska Sobota, in sicer v Beltincih vsak ponedeljek med 8. in 10. uro, v Gornjih Petrovcih vsak ponedeljek med 11. in 13. uro, v Gradu vsak petek med 8. in 10. uro ter v Rogašovcih vsak petek med 11. in 13. uro. Urnik cepljenja nenaročenih velja do preklica, so še sporočili iz ZD Murska Sobota. 

cepljenje, cepljenje-brez-naročanja
Rok Horvat
Cepljenje brez naročanja

V Zdravstvenem domu Ljutomer bo cepljenje brez naročanja potekalo do preklica vsak torek od 29. junija naprej, in sicer v ZD Ljutomer med 12. in 15. uro. 

cepljenje
Rok Horvat
Cepljenje brez naročanja

V Zdravstvenem domu Lendava bo cepljenje brez naročanja potekalo ob ponedeljkih, in sicer 28. junija med 15. in 19. uro, ter 5. in 12. julija med 15. in 17. uro, ob sredah, in sicer 30. junija ter 7. in 14. julija med 13. in 15. uro, in ob četrtkih, in sicer 1., 8. in 15. julija med 16. in 19. uro. Cepljenje s cepivoma AstraZeneca in Janssen bo potekalo v ZD Lendava, s cepivom Pfizer pa v Centru za zaščito in reševanje Lendava. 

cepljenje-brez-naročanja zd-murska-sobota