vestnik

Tak bo prometni režim v času sejma AGRA

Vestnik, 22. 8. 2019
Foto Zauneker
Od 24. do 29. avgusta bo v Gornji Radgoni potekal sejem AGRA.
Aktualno

V času trajanja sejma AGRA, torej od 24. do 29. avgusta, bo v Gornji Radgoni na podlagi odredbe tamkajšnje občine potekal posebni cestno-prometni režim.

Glavne prometne vpadnice do prireditvenega prostora bodo naslednje: Apaška cesta in del Partizanske ceste, Ljutomerska cesta in del Partizanske ceste ter Panonska ulica, Maistrov trg in Mladinska ulica.  

Iz Partizanske ceste na Cesto na stadion proti sejmišču bo po 9. uri dovoljeno zavijati le vozilom z identificiranimi strankami (razstavljavci na sejmu, stranke pošte, stanovalci blokov Partizanska 33-43B te lastniki in stranke lokalov in poslovnih prostorov Cesta na stadion 1A). Obiskovalci sejma bodo usmerjeni v semaforizirano križišče, od tam naprej pa proti križišču na Mladinsko ulico. Promet vozil po Cesti na stadion od železniške proge proti pošti bo potekal enosmerno, izvoz pa bo urejen preko parkirišča in mimo garaž na Mladinsko ulico. Iz Mladinske ulice bo promet proti pošti dovoljen samo do parkirišča pošte. 

Kot sporočajo z gornjeradgonske občine, bodo za parkiranje obiskovalcev sejma na voljo Turistično športni center Trate in druge površine na Tratah, asfaltno parkirišče ob (bivši) vojašnici, del avtobusne in železniške postaje, parkirišče med avtobusno postajo in Grozdom, parkirišče ob pokopališču ter parkirišče na Trgu svobode. 

Obiskovalcem sejma je prepovedano parkirati vozila na funkcionalnih površinah stanovanjskih stavb in drugih namenskih prostorih, so še zapisali v občinski odredbi.

agra-2019 prometni-režim gornja-radgona