vestnik

Liga Ena: Vipoll ob 19. uri v boj za polfinale

Tomo Köleš, 20. 4. 2018
Jure Zauneker
Aktualno

V slovenski ligi malega nogometa Liga Ena bo Vipoll v Stari Novi vasi ob 19. uri lovil zaostanek 3 : 4 v povratni četrtfinalni tekmi proti ekipi NK Begne.

Vipoll iz Stare Nove vasi je še edini pomurski predstavnik, ki je ostal v izločilnih bojih Lige Ena v tej sezoni. V lanski se je celo v finale prebila ekipa Transpaka iz Ključarovec, ki pa je tam klonila po streljanju kazenskih strelov. Pred tem je na poti do finala izločila v dveh dvobojih še enega pomurskega predstavnika, ekipo Černelavec.


Tokrat ima Vipoll dobro priložnost, da se prebije v polfinale, imel pa bi še boljšo, če ne bi na prvi tekmi zapravil vodstvo s 3 : 0 po prvem polčasu. V drugem je namreč Begne najprej izenačilo, nato pa še zabilo zadetek za končnih 4 : 3. Tako mora sedaj Vipoll doseči zmago vsaj z 1 : 0, 2 : 1 ali 3 : 2, in bo potnik v polfinale. Prav gotovo se zvečer ob 19. uri na igrišču v Stari Novi vasi obeta hud dvoboj.

9f741c7db04b851c090e21e556543f4b
Jure Zauneker
V lanski sezoni sta se v polfinalu pomerili ekipi Černelavec in Ključarovec, v tej se bo v polfinale skušal prebiti Vipoll.

Liga Ena mali nogomet Vipoll Stara Nova Vas Ključarovci černelavci Begne