vestnik

McDonald's podaril denar soboški bolnišnici

Vestnik, 20. 8. 2020
Splošna bolnišnica Murska Sobota
McDonald's je soboški bolnišnici podaril štiri tisoč evrov.
Aktualno

Splošna bolnišnica Murska Sobota je prejela donacijo v vrednosti štiri tisoč evrov. To jim je ob odprtju restavracije v Murski Soboti podaril McDonald's.

Podarjeni denar bodo v bolnišnici namenili za oddelek Covid, ki se nahaja v stari porodnišnici, v teh dneh pa ga povečujejo in prenavljajo. "Veseli smo vsake donacije, še posebej v današnjem času, ko je treba zagotoviti zaščitno opremo in prostore za čim bolj varno obravnavo morebitno pozitivnih pacientov," so sporočili iz bolnišnice. 

V letošnjem letu so podjetja in posamezniki bolnišnici skupno že podarili 150.616 evrov. Darovalcem se vodstvo bolnišnice v imenu 1127 zaposlenih iskreno zahvaljuje.

Iz McDonald'sa sporočajo, da želijo z odprtjem vsake nove restavracije pozitivno vplivati na lokalno okolje, zato podarijo denar v dobrodelne namene. Ob tem še dodajajo, da v svojih restavracijah skrbijo za preprečevanje okužbe s koronavirusom, in sicer skrbijo za vzdrževanje ustrezne razdalje med ljudmi in z upoštevanjem higienskih smernic Nacionalnega inštituta za javno zdravje. 

Splošna bolnišnica Murska Sobota
McDonald's je soboški bolnišnici podaril štiri tisoč evrov.
sbms mcdonald's donacija