vestnik

Nafta ostala spet brez tekme

Tomo Köleš, 31. 3. 2018
Jure Zauneker
Aktualno

V soboto ob 16. uri bi se morali v športnem parku Lendava v 21. krogu druge lige s kranjsko Zarico pomeriti nogometaši Nafte. A malce pred uradnim začetkom je bilo srečanje odpovedano zaradi razmočenega igrišča.

Dež, ki je v precejšnji meri "zalil" prekmursko pokrajino, je naredil svoje. Tik pred začetkom tekme v Lendavi se je še enkrat močno ulilo, tako da je bilo igrišče v športnem parku preveč razmočeno, da bi se nanj lahko v regularnih razmerah odigralo srečanje. Zanimivo je, da je to že druga domača tekma Nafte, ki so jo morali odpovedati to pomlad. Ravno tako zaradi slabih vremenskih razmer je bilo srečanje med Nafto in sežanskim Taborom preloženo na sredo, 11. aprila, ob 16. uri.


Nafta bi danes proti Zarici sicer nastopila v postavi: Raduha, Živko, Šeruga, Malešević, Leuštek, Novinič, Oštrek, Monjac, Zeljko, Roginić, Vinko. A od srečanja ni bilo nič, stadion pa so tako zapustili tudi maloštevilni gledalci.

89b5a77fabc0e1cf0f429a62ef2926ae
Jure Zauneker
Nogometaši Nafte so namesto tekme opravili le krajši trening na igrišču, bolj primernem za vaterpolo.


Lendavski nogometaši so sicer na igrišču, kjer so bile razmere bolj za vaterpolo, skušali opraviti trening, že med ogrevanjem pa se je poškodoval Roginić. V 22. krogu bo Nafta, ki bo za Muro sedaj zaostajala že za 14 točk in dvema tekmama manj, naslednji konec tedna gostovala v Ravnah pri Fužinarju.

0cbae577e5be8f64ccd05e9d213caa69
Jure Zauneker
Razmere v lendavskem športnem parku že drugič to pomlad niso bile primerne za normalno nogometno igro.

nafta zarica odpoved tekme