vestnik

Najvišje priznanje Miroslavu Zelku

Vestnik.si, 27. 6. 2020
PU Murska Sobota
Veliki ščit policije z bronasto zvezdo za pomembne prispevke in uspehe pri širjenju varnostne kulture ali pri razvoju in krepitvi varnosti je prejel Miroslav Zelko iz službe direktorja PU Murska Sobota. Prvi z leve direktor PU Murska Sobota Damir Ivančić, drugi z leve je generalni direktor slovenske policije Anton Travner.
Aktualno

Policijska uprava Murska Sobota je slovesnost ob prazniku policije pripravila v Gornji Radgoni.

Dan policije (27. junij) je praznik, ko se slovenska policija spominja osamosvojitvene vojne, ob tej priložnosti pa običajno nagradi svoje izstopajoče pripadnike. Policijska uprava (PU) Murska Sobota je slovesnost ob prazniku pripravila v Gornji Radgoni. Generalni direktor slovenske policije Anton Travner je na slovesnosti pohvalil pripadnost pomurskih policistov, ki skrbijo za varnost ljudi in premoženja v regiji in tudi drugod po državi.

policija, priznanja
PU Murska Sobota
Priznanja je za svoje delo prejelo 53 uslužbencev Policijske uprave Murska Sobota.

Direktor PU Murska Sobota Damir Ivančić pa je v svojem govoru posebej omenil podatek, da ima PU Murska Sobota najvišji odstotek preiskanih kaznivih dejanj med vsemi policijskimi upravami v Sloveniji in da raziskava o delu policije v Pomurju ugotavlja, da je javno mnenje o delu pomurske policije pozitivno. Podelili so tudi priznanja, najvišje, to je veliki ščit policije z bronasto zvezdo za pomembne prispevke in uspehe pri širjenju varnostne kulture ali pri razvoju in krepitvi varnosti, je prejel Miroslav Zelko iz službe direktorja PU Murska Sobota.

policija praznik