vestnik

Pomurci širijo mrežo sodobnih mesnih centrov po Sloveniji  

Vestnik, 18. 4. 2019
Panvita
Aktualno

Skupina Panvita je v Novem mestu odprla prenovljeni mesni center AVE.  

»V Panviti sledimo poslovni strategiji zagotavljanja najvišje kakovosti za naše kupce ter varnosti skozi celoten proizvodni proces, od njive do mize. Poleg vrhunske kakovosti naših izdelkov, želimo svojo ponudbo širiti in našim strankam ponuditi tudi vedno nekaj novega, s prenovljenimi prostori pa tudi prijetnejšo nakupovalno izkušnjo,« je ob otvoritvi povedal Toni Balažič, glavni izvršni direktor Skupine Panvita.



»Da naša prizadevanja niso zaman in da jih potrošniki resnično cenijo, pa dokazujejo vsa priznanja, ki jih vsako leto prejmejo naši izdelki. Letos so potrošniki med najboljše Izbrane produkte leta 2019 uvrstili kar štiri naše izdelke, na kar smo izredno ponosni,« dodaja Balažič. Gre za leskovačke čevapčiče, hrenovke, kmečki želodec in piščančje prsi. Novost v prenovljenem mesnem centru bo ponudba zorjenega mesa in kotiček AVE Snack, kjer bodo kupci lahko izbirali med že pripravljenimi svežimi jedmi na žlico, hamburgerji in pečenim mesom.

452e79f22446fff41306d227d82f9117
Panvita

V družbi poudarjajo, da je trenutno najbolj priljubljen Panvitin program AVE Gril, gre za najbolj prodajane mesne izdelke za žar v Sloveniji. Poleg prenovljenega mesnega centra v Novem mestu, ima Skupina Panvita lastne mesne centre še v Kranju, Kopru, Gornji Radgoni, Murski Soboti, Mariboru ter mesnici v Črnomlju in na Škofijah.

Panvita
Otvoritev prenovljenega mesnega centra v Novem mestu   
panvita