vestnik

Pridite na Veliki Vestnikov piknik Airborne 18

Vestnik.si, 3. 7. 2018
Osebni Arhiv
Na letališču v Rakičanu bodo ljubitelji letalstva 1. septembra imeli kaj videti. 
Aktualno

Privlačen letalski program s Petrom Podlunškom, baloni v zraku, bogato dogajanje tudi na tleh. 1. septembra si morate vzeti čas in dan preživeti v družbi ustvarjalcev Vestnika. Za hrano, pijačo in animacijo otrok bo poskrbeljeno. 

Veliki dogodek, 1. Vestnikov piknik in letalski miting Airborne 18 – dan slovenskega letalstva, bo potekal 1. septembra na letališču v Rakičanu. To bo tudi praznovanje 80. obletnice Aerokluba Murska Sobota.

image
Na letališču v Rakičanu bodo ljubitelji letalstva 1. septembra imeli kaj videti.Osebni Arhiv


Kuhanje, ples, playstation Pričetek dogajanja bo ob 11.30, trajal pa bo vse do 23. ure. Ves dan bo na prizorišču izredno pestro. Za otroke bosta na programu gledališki predstavi – predstava gledališča Ku-Kuc in predstava Knedl, ki tako otroke kot odrasle uči o pomenu zdrave prehrane in čarobnosti kuhanja, potekale pa bodo tudi razne delavnice.

image
Danilo Ivanuša je gurman, vsestranski umetnik in znan obraz s televizijskih zaslonov in odrskih desk. Mlajša generacija pa ga pozna zlasti kot kuharja Knedla.Sasa Huzjak/fb Knedl


Med 14. in 17. uro bodo nastopili različni glasbeni izvajalci – Luka Basi, Prašnati in Blue planet.

image
Luka Basi je zelo priljubljen tudi med mladimi Pomurci.Niko Časar

Privlačen letalski program s Petrom Podlunškom

Med 17. in 20. uro bo na sporedu privlačni letalski program s Petrom Podlunškom in padalci. Postavljena bo tudi skejt steza za ljubitelje skejtanja in BMX-ov, kjer bo šola rolkanja in vožnje BMX-ov, društvo Flow ramps pa se bo predstavilo tudi s svojo točko.


image
Zabavno bo tako v zraku kot na tleh.Osebni Arhiv Petra Podlunška

Zabava z Dan D

Predstavila se bo tudi Plesna šola Zeko. Pripravili bomo veliko nagradnih iger. Na prizorišču bo tudi Playstation soba, kjer se bodo obiskovalci lahko pomerili v igranju različnih Playstation iger in se potegovali za nagrade. Igrali bomo nogomet na milnici, ali svoje mišice utrjevali v fitnesu na prostem. Na ogled bodo baloni, možno pa bo tudi streljanje z loki ter igranje na napihljivih igralih.Po 20. uri se boste lahko zibali v ritmih skupine Dan D.

Poleti za pol cene, bogatenagrade

V eni od nagradnih iger se bodo obiskovalci lahko potegovali za tri panoramske polete na samem dogodku. Vsi obiskovalci pa bodo na dan dogodka lahko z letalom poleteli za 50 odstotkov nižjo ceno in se potegovali za druge super nagrade.
Ves zabavni in športni program bo za obiskovalce brezplačen, ne bo manjkalo niti hrane in pijače, vse od sladoleda in kokic do kurtoš kolačev in čevapčičev.

image
Znana madžarska sladica kurtoš kolač.Damijan Toplak
vestnikov piknik air borne 18