vestnik

Prometne nesreče: Na avtocesti trije poškodovani, pri Gradu je padel kolesar 

ABE, 28. 7. 2018
Pgd Murska Sobota
V nočni nesreči na pomurski avtocesti so se poškodovali trije ljudje. 
Aktualno

Po poročanju prometno-infomacijskega centra za zdaj na pomurskih prometnicah ni večjih nevšečnosti. Z italijanskimi tradicionalnimi počitnicami pa prihaja več dela tudi za pomurske policiste. 

Na slovenskih cestah že nastajajo daljši zastoji, zgoščen promet od Avstrije proti Hrvaški bo po napovedih vztrajal ves dan. S poletnimi šolskimi počitnicami namreč začenja tudi del Nemčije, z avgustom oziroma že ta konec tedna se bo zaradi začetka tradicionalnih avgustovskih počitnic v Italiji – Feragosto – prav tako začela množična selitev narodov z Apeninskega polotoka, tradicionalne počitnice v Italiji pa pomenijo več dela tudi za pomurske modre uniforme.



Sicer se je ponoči na pomurski avtocesti zgodila prometna nesreča. Kot poroča uprava za zaščito in reševanje, je ob 3.15 na pomurski avtocesti med Mursko Soboto in Lendavo pri izvozu Gančani osebno vozilo zapeljalo s cestišča. V nesreči so se poškodovale tri osebe. "Gasilci PGD Murska Sobota so pomagali reševalcem pri oskrbi in prenosu poškodovancev, odklopili akumulator in pomagali pri nalaganju poškodovanega vozila," so sporočili z regijskega centra za obveščanje številke 112.


Nesreča se je zgodila tudi že danes. "Ob 9.02 je v naselju Vidonci padel kolesar. Poškodovanega kolesarja so oskrbeli reševalci PHE Murska Sobota in ga prepeljali v SB Murska Sobota," so prav tako sporočili z uprave za zaščito in reševanje.

Preberite:https://www.vestnik.si/kriminal-bolgara-po-avtocesti-z-ukradenim-traktorjem-6527358

Preberite tudi:https://www.vestnik.si/poostren-policijski-nadzor-v-avtobusu-tudi-po-60-potnikov-6527968

nesreča policija akcija italija