vestnik

Rekla je DA: ko jo je prebudil iz spanca in pokleknil

Tadeja Lepoša, 17. 9. 2018
Studio Signal
Jasmina Jakovljević Žohar in Denis Žohar drug drugega poznata že od malih nog.
Aktualno

Tokrat sta z nami svojo ljubezensko romanco delila Jasmina Jakovljević Žohar in Denis Žohar, ki drug drugega poznata že od malih nog, a sta svojo vez poglobila v najstniških letih preko spletne klepetalnice.  

Klepetanje preko spleta je vodilo do prvega srečanja na lokalnem igrišču, kjer so kaj hitro preskočile iskre, iz katerih se je razvila ljubezen, ki sta jo avgusta letos zapečatila s poroko.


1bc255a9741ee789362140e61455a0b2
Studio Signal
Najlepši dan v njunem življenju.


Jasmina se nostalgično spominja zaroke, ki je bila pravo rojstnodnevno presenečenje: »Sicer smo se večkrat šalili na to temo s prijatelji in družino, recimo, kdo bo koga zaročil, kdaj in kje bo to. Denis je pri tem vedno poudaril, da bo to nepričakovano in nikakor ne bo na rojstni dan, božič ali podobne dni, ko bi najbolj pričakovala,« opisuje petindvajsetletnica. A glej ga zlomka, zgodilo se je ravno nasprotno:


»Glede na njegove besede res nisem pričakovala, da bo naredil to, kar je. Prav za rojstni dan me je ponoči prebudil, ko sem se obrnila, sem zagledala veliko orhidejo in polno majhnih čokoladic. Za orhidejo je bila večja škatla v obliki srca, ki je sprva sploh nisem opazila.«


Denis je počasi odmaknil orhidejo in predlagal Jasmini, naj odpre škatlo ter pogleda, ali se kaj skriva v njej. Med odpiranjem je opazila, da njen izvoljenec počasi 'pada na kolena', a šele, ko je zagledala majno lično škatlico, se ji je posvetilo; To je to: »Kleče me je zaprosil.«

6c3dac09c51b6929e89bb3539cd4961a
Osebni Arhiv
Denis je svojo drago kljub vsemu zaprosil na njen rojstni dan.


Po zaroki sta sklenila, da se bosta poročila čez nekaj let, a sta se nekega večera pošalila, »kaj pa, če bi se poročila naslednje leto?« In tako je tudi bilo. Zjutraj sta veselo novico povedala staršem in začele so se priprave na najlepši dan v njunem življenju.


Poroke se spominjata kot nekaj neprecenljivega, a s tem ne mislita le tistega poročnega dne, ampak tudi vse prejšnje dni, nedvomno pa je avgustovska sobota bila najlepši dan v njunem življenju: "Vse je potekalo, kot sva si želela in načrtovala. No, bilo je še boljše. Bližnji so najin dan izpopolnili z različnimi presenečenji, ki so potekala od zgodnjega jutra pa do poznega večera," nam še zaupa Jasmina.

c167268cfebb98e2819f8dea3c633ffc
Studio Signal
Poroka Jasmine in Denisa.


Studio Signal
Poroka Jasmine in Denisa. 
rekla je da Jasmina jakovljević denis žohar poroka ljubezen ljubezenske zgodbe