vestnik

Tavares na večerji v Murski Soboti 

Adriana Gašpar, 30. 3. 2018
Barbara Repovž
Nogometaš NK Maribor Marcos Tavares in vodja pravne službe Kema Puconci Jernej Kuzmič sta dolgoletna prijatelja. 
Aktualno

Eden najbolj znanih mariborskih nogometašev, Marcos Tavares, ki prav danes praznuje 34. rojstni dan, na večerji v znani murskosoboški restavraciji.

Brazilec s slovenskim potnim listom in kapetan NK Maribor Marcos Tavares se je sredi tedna mudil v Murski Soboti. Z dolgoletnim prijateljem Jernejem Kuzmičem, sicer prokuristom Keme Puconci, sta se dobila na poznem kosilu v znani murskosoboški restavraciji. "Že dolgo sva prijatelja, tako da je bilnamen večerje prijateljski, sva pa govorila tudi o poslovnih stvareh," je njuno druženje pojasnil Kuzmič.

6b302f1c893d72ab76271840c9b27c14
Barbara Repovž
Nogometaš NK Maribor Marcos Tavares v Murski Soboti.


Marcos Tavares namreč skupaj z DNK Akademijo organizira poletni nogometni tabor za otroke, kjer mlade nogometaše učijo z brazilsko metodo poučevanja, udeleženci pa se srečajo tudi z mariborksim nogometnim zvezdnikom Tavaresom. Prijavijo se lahko tudi otroci iz Pomurja.

Kapetanu čestitamo za rojstni dan!

Marcos Tavares prav danes praznuje 34. rojstni dan. Ob njegovem dnevu so mu čestitali tudi nogometni kolegi na uradni facebook strani NK Maribor.

Barbara Repovž
Nogometaš NK Maribor Marcos Tavares in vodja pravne službe Kema Puconci Jernej Kuzmič med sproščenim klepetom v Murski Soboti.
nogomet nk maribor Marcos Tavares jernej kuzmič gostilna murska sobota večerja pozno kosilo