vestnik

Tenis: Andreja Klepač se je odpeljala z novim avtom

Tomo Köleš, 27. 4. 2018
Primož Starčič
Aktualno

Članica Teniškega kluba Murska Sobota, ki skupaj s Španko Sanchezovo tvori eno najboljših dvojic na svetu, je za eno leto dobila v uporabo nov avto.

Potem ko v Sloveniji v zadnjem času v ospredju nimamo teniške igralke med posameznicami, smo sedaj priča uspehom, ki jih za Slovenijo v igri dvojic niza zagnana teniška igralka Andreja Klepač. Koprčanka, ki že od svojega 13. leta trenira v teniški akademiji ITP trenerja Primoža Starčiča in je članica Teniškega kluba Murska Sobota, je v svoji karieri dobila 3 turnirje med posameznicami in 18 med dvojicami. To jo uvršča med najbolj uspešne slovenske teniške igralke. Skupaj s Španko Mario Jose Martinez Sanchez tvorita eno najboljših teniških dvojic na svetu. Trenutno zasedata visoko 3. mesto na svetovni teniški lestvici. In ker v avtohiši Selmar spoštujejo in cenijo le najboljše, so se odločili, da roko podpore podajo trenutno najbolj uspešni slovenski teniški igralki, to pa je Andreja Klepač.



2d618fa31b6f98dc3b5e91902031c59c
Primož Starčič
Andreja Klepač je trenutno najboljša slovenska teniška igralka.


V avtohiši Selmar, ki deluje tako v Mariboru kot Celju, so do danes že bili sponzor Luki Šuliču iz dueta 2Cellos, Tadeju Tošu in Filipu Flisarju, podpirajo NK Mariboripd. Tokrat soenega izmed jeklenih konjičkov znamke BMW za leto dni podarili prav Andreji, ki bo s slednjim lahko še hitreje in uspešneje obiskovala tako treninge kot bližnja tekmovanja.

643a23c26c059f8fb3bca92ef46eda3d
Primož Starčič
Skupaj s Španko Sanchezovo tvori Klepačeva eno najboljših ženskih teniških dvojic na svetu.

Andreja Klepač tenis; nov avto