vestnik

To so podjetja, ki so v ožjem izboru za naziv pomursko podjetje desetletja

I.B., 8. 11. 2021
Vanesa Jaušovec
Katera so pomurska podjetja desetletja, bo znano ob 18. uri.
Aktualno

Medijska hiša Vestnik in Pomurska gospodarska zbornica (PGZ) sta peto leto zapored pripravila akcijo, v kateri strokovna komisija, pa tudi bralci, izbirajo najuspešnejša pomurska podjetja. Letos bodo znana tista, ki so najbolj zaznamovala obdobje med leti 2010 in 2020.

Tako kot vsako leto pred tem, bo izbor izpostavil dobra podjetja, podjetniški naravnanosti v regiji pa bo dal spodbudo za naprej. Kdo so prejemniki letošnjih nagrad, bo znano danes večer ob 18. uri. Razglasili jih bomo na naši spletni strani, saj smo se zaradi varovanja zdravja in odgovornega ravnanja do vseh odločili, da prireditve v težkih epidemioloških časih ne izvedemo. 

Še pred uradno razglasitvijo pa objavljamo podjetja, ki so v posameznih kategorijah nominirana. Podjetja v kategorijah veliko, srednje, malo podjetje in naj zaposlovalec so v izbor prišla na podlagi kazalnikov, objavljenih na spletnih straneh AJPES. 



Pomursko podjetje desetletja 2010-2020

Nominiranci v kategoriji veliko podjetje: Arcont d.d., Carthago d.o.o., Elrad Electronics d.o.o., GMT d.o.o., Pomgrad d.d.

Nominiranci v kategoriji srednje podjetje: Cleangrad d.o.o., Paradajz d.o.o., Rosenbauer d.o.o., Transpak d.o.o., Varis Lendava d.o.o.

Nominiranci v kategoriji malo podjetje: Benko-Tehna Puconci d.o.o., Kit Žižki d.o.o., Kodila d.o.o., Lek Veterina d.o.o., Virs d.o.o.

Nominiranci v kategoriji naj zaposlovalec: Arcont d.d., Cleangrad d.o.o., Elrad Electronics d.o.o., Farmtech d.o.o., Medicop d.o.o.

Pomursko podjetje desetletja po izboru bralcev

Bralci Vestnika in uporabniki spletne strani vestnik.si ste lahko v minulih tednih glasovali za pomursko podjetje desetletja po vašem izboru. V konkurenci je bilo osem podjetij. To so Arcont, Radenska, Skupina Varis, Pomgrad, Elrad Electronics, Benko-Tehna, Roto Group in GMT.

Kateremu ste podelili največ glasov, bo znano danes zvečer ob 18. uri na vestnik.si. Kdo od sodelujočih bo prejel privlačno nagrado, pa bomo objavili jutri v dopoldanskem času.                                 

pomursko-podjetje-desetletja nominiranci pgz Vestnik