vestnik

V Radencih ukradli okno

Vestnik, 7. 3. 2021
Nataša Juhnov
Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota in na pomurski avtocesti.
Aktualno

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali eno prometno nesrečo v kateri je nastala samo materialna škoda.

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali eno prometno nesrečo v kateri je nastala samo materialna škoda. Obravnavani so bili še štirje primeri povoženja divjadi. Poleg tega so bila obravnavana tri kazniva dejanja in pet kršitev javnega reda.

S področja kriminalitete sta bili obravnavani dve kaznivi dejanji poškodovanja tuje stvari. V trgovini v Radencih je neznanec izvršil tatvino PVC okna.

Javni red je bil kršen 3-krat v zasebnih prostorih in 2-krat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Na avtocesti je bil zaustavljen tuji voznik tovornega vozila, kateri je prevažal deset tujcev. Ugotovljeno, da jih je na nedovoljen način spravil v  Slovenijo. Voznik bo s kazensko ovadbo priveden k preiskovalnemu sodniku.

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja sta bila zasežena osebni avtomobil in moped.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota in na pomurski avtocesti.