vestnik

Vabljeni na brezplačno učno pomoč za udeležence izobraževanja odraslih 

Oglasno sporočilo, 5. 6. 2019
Arhiv naročnika
Aktualno

Pod okriljem projekta potekajo promocijske in animacijske aktivnosti ter brezplačna učna pomoč.

Brezplačna učna pomoč je namenjena:

udeležencem izobraževanja odraslih, vpisanim v srednješolske izobraževalne programe, ali udeležencem, ki bodo opravljali mojstrski, delovodski ali poslovodski izpit, vključno s pripravami na izpite do uspešnega zaključka šolanja.
Učna pomoč vključuje razlago in utrjevanje učne snovi. Izvaja se za posamezen predmet ali del učne snovi oziroma za ponavljanje in utrjevanje učne snovi. Lahko se organizira za več predmetov ali pa za izpitne enote na zaključnem izpitu ali maturi. Udeležence se seznani tudi z učnimi strategijami in tehnikami učenja. Učna pomoč poteka v skupini, kjer je vključenih največ 8 udeležencev. Število ur izvajanja učne pomoči se prilagodi potrebam posameznika oziroma skupine.

Udeleženci se lahko vključijo v brezplačno učno pomoč na:

- Srednji poklicni in tehniški šoli Murska Sobota,


- Gimnaziji Franca Miklošiča Ljutomer,
- Ekonomski šoli Murska Sobota ter
- Srednji šoli za gostinstvo in turizem Radenci
Vabljeni vsi, ki nimajo dokončane srednje izobrazbe in so vpisani v katerega izmed formalnih programov izobraževanja odraslih, da se oglasijo na šolah pri organizatorjih izobraževanja odraslih in skupaj z njimi poiščejo možnosti vključitve v programe brezplačne učne pomoči.
Prijave in dodatne informacije o brezplačni učni pomoči: ucnapomoc.atena@spts.si oz. 02 534 89 35 (Alenka Glavač Geršanov) oz. na spletni strani projekta ATENA.
Programe si lahko podrobneje pogledate TUKAJ.

76e4319d421f3a1a2e07feda146f85e4
Arhiv naročnika

Arhiv naročnika
oglasno sporočilo učna pomoč sptš izobraževanje odraslih projekt Atena MINISTRSTVO ZA IZOBRAŽEVANJE, ZNANOST IN ŠPORT