vestnik

Vida vidi: O posebnem prstanu, ki ni ravno za prst

Vida Toš, 27. 4. 2018
Saso Bizjak
Ne moreš vedeti, kaj se dogaja za vrati spalnice.
Aktualno

Ali kaj dela ženska, ko je njen korenjak za valentinovo na službenem potovanju.

Valentinovo je bilo in mojega korenjaka ni bilo doma. Ta tipičen kapitalistični praznik je - kar se tiče smisla - podoben kramarskim sejmom, ko, kot je vedno govoril moj oče, pametni služijo, ker imajo norci denar; zato mi “praznik zaljubljenihh” dol visi, a točno se spomnim, da je bilo takrat.
Ker je namreč neka moja facebook znanka dobila darilo svojega dragega, ga fotografirala, kar, mimogrede, prav ob tem in takih praznikih počenja ogromno uporabnikov in predvsem uporabnic katerega koli socialnega omrežja, in fotko seveda objavila. Jaz s svojo fotografijo, mislijo ali statusom nisem delala gneče med veselimi valentinovskimi praznovalci, ker bi lahko fotografirala le prazno polovico postelje, recimo. Pa raje nisem, ker nisem želela imeti prevelike vrste pred vrati. A šalo na stran. Tista škatla me je potegnila.


Ker na podlagi fotografije niti približno nisi mogel vedeti, kaj je notri. Bil je le zapis dotične srečnice, ki je bila obdarjena ob dnevu zaljubljencev, nekaj komentarjev, polnih mežikov in ogromnih nasmeškov ter nalepka na škatli. Resda na podlagi fotografije nisi mogel vedeti, kaj darilo je, sem pa sklepala, da je nekaj … zanimivega. Žgečljivo zanimivega. Moj firbec je neznanski, to je znano, in ker sem, pravim, uživala nekajdnevni samski stan, saj je bil moj gospod na službenem potovanju na drugem koncu sveta - tako daleč, da niti telefonski seks ni prišel v poštev, saj naju je non stop prekinjalo - sem seveda pokukala. Na to spletno stran. Pokukala. In ostala gor kaki dve uri.


Uau! Odprl se mi je popolnoma nov svet. Saj ne, da še nekaj let nazaj nisem bila stalna gostja kakega od sex šopov - bolj zaradi smešnih daril prijateljem, kot pa zase, a bila sem približno na tekočem - to pa … še nevideno. Kako gre čas naprej! Tudi kar se igrač za odrasle tiče, ne morem vam opisati. Lahko vam povem le, da sem bila popolnoma očarana - ne le nad novostmi, tudi nad stranjo in nad tem, kako so vse stvari, celo z video filmčki, ki pa ne prikazujejo nobene scene - predstavljene. Okusno. Je edina beseda, ki opisuje to spletno trgovino; zelo okusno so vse predstavili. Tako zelo, da so se mi seveda pocedile sline.
In sem mu poslala sporočilo. Pisalo je samo - “Poglej tole, plačaš lahko s pay palom”. Dodala sem še en pomežik. Naslednji dan sem dobila odgovor. Odpisal je samo: “Kaj pa je to?”. Poslala sem mu povezavo do zadeve, ki me je najbolj zanimala. Ring. Penis ring.


Valjda bo šteknil, sem si mislila. Mislim, za kaj se to uporablja. Kako, bi pa že nekako ugotovila. In ko se je vrnil, sem čakala, ali bo kaj komentiral. Končno so otroci popadali v postelje, ko sva se posvetila eden drugemu. Vprašal me je: “Kaj je to … prstan. Za …?” Ja, sem se smejala. Ni rekel - “Naročil sem ga”. Ali “Super, bova probala”. Vprašal je samo: “Kdo pa ti je povedal za to?” Logično. Tudi njega je matral firbec.
To je bilo nekaj mesecev nazaj. Ne bom vam rekla, da sva ga že poizkusila, ker me je moj predragi seveda tudi povprašal po tem, kako se to uporablja. Se bova že znašla, sem mu rekla, a očitno ni vžgalo. Sem pa vmes sodelavca, za katerega vem, da bi znal kaj takega obvladati, že povprašala, kako zadeva funkcionira. Nasveti iz prve roke vedno prav pridejo in - kot so nas učili včasih - nič nas ne sme presenetiti. Mogoče pa za rojstni dan pride kak lep paket po pošti …

Pixabay
Kaj ste pa vi počeli na valentinovo?
vida vidi kolumna penis ring