vestnik

63-letna peška hudo poškodovana obležala v obcestnem jarku

Vestnik, 27. 5. 2021
Nataša Juhnov
Fotografija je simbolična.
Črna kronika

Pomurski policisti so včeraj obravnavali šest prometnih nesreč. V eni je bila ena oseba hudo telesno poškodovana, v ostalih petih je nastala materialna škoda. Poleg tega so policisti obravnavali še pet primerov povoženja divjadi, dve kaznivi dejanji in devet kršitev javnega reda.

Kot smo že poročali, je okoli 7.30 v naselju Gornji Petrovci voznik kombija trčil v peško, ki je hodila v nasprotni smeri njegove vožnje. 63-letno peško je odbilo v obcestni jarek, kjer je hudo telesno poškodovana obležala. Voznik kombija je odpeljal naprej, brez da bi nudil pomoč poškodovani peški in obvestil policijo. Policisti so pobeglega voznika z opravljenim ogledom kraja prometne nesreče in z zbiranjem obvestil izsledili. Ob tem se vsem, ki ste posredovali pomembne informacije, zahvaljujejo. 

nesreca stanjevci
Radarji v Pomurju
Nesreča med Stanjevci in Gornjimi Petrovci. Policija očividce prosi za pomoč.

Na področju kriminalitete so lendavski policisti obravnavali tatvino vrtnega orodja, soboški pa goljufijo. Javni red je bil kršen petkrat v zasebnih prostorih in štirikrat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.
Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja sta bila zasežena dva osebna avtomobila.

pums kronika-pomurskih-policistov