vestnik

Delavec si je poškodoval roko, na puconski ravnici trčili vozili

Vestnik, 26. 8. 2020
Nataša Juhnov
Fotografija je simbolična.
Črna kronika

Pomurski policisti so v preteklem dnevu obravnavali tri prometne nesreče, ena oseba je bila telesno poškodovana, tri kazniva dejanja, šest kršitev javnega reda in miru, nesrečo pri delu in povoženje divjadi.

Na soboškem območju je bila na področju kriminalitete obravnavana grožnja, na območju Lendave goljufija, ljutomerskem koncu pa vlom v vikend hišico. V Ljutomeru se je zgodila nesreča pri delu. Delavcu je pri premikanju vozičkov poškodovalo roko, odpeljan je bil v UKC Maribor, kjer je bilo ugotovljeno, da je utrpel hudo telesno poškodbo. 

Javni red in mir je bil kršen petkrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervencijah policistov pomirili.

Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje poroča, da sta sinoči ob 20.26 v križišču Puconci-Sebeborci-Vaneča trčili osebni vozila. Ena oseba se je v nesreči poškodovala in je bila prepeljana v bolnišnico. Posredovali so gasilci PGD Murska Sobota, ki so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator, osvetljevali kraj dogodka, posipali iztekle tekočine z vpojnimi sredstvi ter nudili pomoč policiji in vlečni službi. 

pums kronika-pomurskih-policistov nesreča-pri-delu prometna-nesreča