vestnik

Kolesarka se je pri padcu hudo telesno poškodovala. Tatovi odtujili sadike sadnega drevja

Vestnik, 28. 6. 2021
Profimedia
Fotografija je simbolična.
Črna kronika

Pomurski policisti so v preteklem dnevu obravnavali dve prometni nesreči, pet kaznivih dejanj, osem kršitev javnega reda in miru, šest primerov povoženja divjadi ter tri tujce, ki so na nedovoljen način vstopili v Republiko Slovenijo.

Na Goričkem je v prometni nesreči zaradi neprilagojene hitrosti po klancu padla kolesarka in se pri tem hudo telesno poškodovala. Na področju kriminalitete so policisti obravnavani dve kaznivi dejanji nasilja v družini. V enem primeru so policisti storilcu izrekli ukrep prepoved približevanja. Poleg tega so obravnavali še goljufijo, poškodbo vozila ter tatvino sadik sadnega drevja.

Javni red in mir je bil kršen petkrat v zasebnem prostoru in trikrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili.

Uprava RS za zaščito in reševanje še poroča, da je sinoči na avtobusni postaji v Ljutomeru iztekla tekočina iz vozila po površini okoli 80 kvadratnih metrov. Posredovali so gasilci PGD Ljutomer, ki so iztekle tekočine posuli z vpojnimi sredstvi. 

pums kronika-pomurskih-policistov