vestnik

(Iskalna akcija) Pogrešano osebo so kmalu našli

Vestnik, 7. 6. 2021
VIR PGD LJutomer
Voznik je zdrsnil s cestišča, poškodoval hidrant, se zaletel v hiško na avtobusni postaji in nato še v garažna vrata.
Črna kronika

Preteklo nedeljo so pomurski policisti obravnavali dve prometni nesreči, dve kršitvi javnega reda in miru, iskali so pogrešano osebo ter osem primerov povoženja divjadi.

Ob 13.25 je voznik osebnega avtomobila v Radomerju, zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal z vozišča in trčil v hidrant, nato pa še v hišico na avtobusni postaji ter v garažna vrata stanovanjske hiše. Voznik se je pri tem lahko telesno poškodoval.

Ob 15.55 pa je blizu naselja Vogričevci, občina Ljutomer, stekla iskalna akcija za pogrešano osebo. Aktivirani so bili gasilci PGD Vogričevci, Branoslavci in Cezanjevci. Ob 16.41 so s policijske postaje Murska Sobota javili, da so pogrešano osebo našli.

Pogrešana oseba, samotar, pohodnik, sončni zahod, sončni vzhod
Profimedia
Fotografija je simbolična.

Javni red in mir je bil kršen enkrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili. Vse voznike opozarjajo, da so še posebej pozorni do voznikov enoslednih vozil v cestnem prometu, saj gre za udeležence v prometu, ki so še posebej ranljivi.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju, ki ga pokriva Policijska postaja Gornji Petrovci.

policija javni-red-in-mir nesreča