vestnik

Neznani voznik trčil v kolesarja, ta se je v nesreči poškodoval

Vestnik, 27. 6. 2021
Vanesa Jaušovec
Fotografija je simbolična.
Črna kronika

Pomurski policisti so v preteklem dnevu obravnavali šest prometnih nesreč, v dveh sta se dve osebi lahko telesno poškodovali. Obravnavali so še štiri kazniva dejanja, enajst kršitev javnega reda in miru, šest primerov povoženja divjadi, požar in ugriz psa.

Sinoči okrog 19. ure se je v Križevcih pri Ljutomeru zgodila prometna nesreča. Neznani voznik osebnega avtomobila A4 je prehiteval neznanega voznika osebnega vozila znamke Škoda in pri tem trčil v kolesarja, ki je nepravilno prečkal cesto. Kolesar se je v trčenju lahko telesno poškodoval. Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče policija prosi oba voznika avtomobilov, da se oglasita na najbližji policijski postaji, pokličeta na telefonsko številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200. 

Javni red in mir je bil kršen osemkrat na javnem kraju in trikrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali. 

V Radencih je bil zaradi vinjenosti pridržan voznik osebnega avtomobila, do požara pa je ob 16.34 prišlo v Moravskih Toplicah v kuhinji stanovanjskega objekta. Požar, ki je uničil steklokeramično ploščo ter delno kuhinjsko površino, so pogasili gasilci PGD Moravske Toplice, Martjanci, Tešanovci, Sebeborci in Filovci. 

Meritve hitrosti bodo policisti danes pogosteje opravljali na pomurski avtocesti. 

kronika kronika-pums