vestnik

Otrok nepravilno prečkal cesto in se zaletel v avtomobil

Vestnik, 30. 4. 2020
Nataša Juhnov
Prometna nesreča se je včeraj zgodila v Murski Soboti. Fotografija je simbolična.
Črna kronika

Pomurski policisti so včeraj obravnavali dve prometni nesreči, štiri kazniva dejanja, štiri kršitve javnega reda in miru ter tri primere povoženja divjadi, zasegli pa so dva osebna avtomobila.

V Murski Soboti se je v sredo opoldne otrok zaradi nepravilnega prečkanja vozišča zaletel v sprednji del osebnega avtomobila. Pri tem se je lahko telesno poškodoval. 

Na področju kriminalitete so policisti posredovali zaradi tatvine motorne žage, kaznivega dejanja zatajitve denarnice, ter vloma v garažo, od koder je bila ukradena traktorska kosilnica, puhalnik za listje ter še nekaj orodja. Vlomilca sta bila kasneje izsledena in ustavljena v bližini. Poleg tega pa so obravnavali še tujca, ki je uporabljal ponarejeno vozniško dovoljenje. 

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih in dvakrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali. V Lendavi je bil vozniku zasežen osebni avtomobil, ker za vožnjo ni posedoval vozniškega dovoljenja. Osebni avtomobil pa je bil zasežen še tujemu državljanu, ker prav tako ni imel vozniškega dovoljenja.

pums kronika-pomurskih-policistov