vestnik

Moški se je utapljal v soboškem ribniku

Vestnik.si, 4. 7. 2022
Vanesa Jaušovec
Fotografija je simbolična.
Črna kronika

Policisti so bili s strani NMP Splošne bolnišnice Murska Sobota v petek ob 19.04 uri obveščeni, da so intervenirali v murskosoboškem parku, kjer naj bi v ribniku pod vodo bil najden moški in ga odpeljali v bolnišnico.

"Po prvih informacijah naj bi se moški v kopal v ribniku, nato pa se je potopil in ostal pod vodo. O dogodku policisti še zbirajo obvestila, predvsem v smislu razjasnitve okoliščin in morebitne odgovornosti drugih oseb," sporočajo iz Policijske uprave Murska Sobota.

Požar na stanovanjski hiši

Kot smo poročali, je včeraj okrog 14. ure prišlo do požara na strehi stanovanjske hiše v Bakovcih. Zgorelo je ostrešje nad pomožnim objektom, v požaru pa je bil poškodovan tudi osebni avtomobil. Z ogledom kraja in zbiranjem obvestil so policisti ugotovili, da je do požara najverjetneje prišlo zaradi napake v električni inštalaciji. Nastalo je za okrog 20.000 evrov škode.

Požar na tovornem in osebnem vozilu

V Petanjcih je v petek okrog 22. ure prišlo do požara na tovornem vozilu znamke Citroen zaradi pregretja hladilne naprave. V požaru je nastalo za okrog 5.000 evrov škode. 

V soboto okrog 14. ure pa je na Ivanjskem vrhu prišlo do požara na osebnem avtomobilu znamke Peugeot. Ugotovljeno je bilo, da je do požara prišlo najverjetneje zaradi napake na električni inštalaciji klimatske naprave. Nastalo je za okrog 10.000 evrov škode.

pu-ms kronika