vestnik

Policisti pozivajo voznika k razjasnitvi okoliščin nesreče

Vestnik, 28. 10. 2019
Sašo Bizjak
Prometna nesreča. Fotografija je simbolična.
Črna kronika

Policisti PU MS pozivajo voznika k razjasnitvi okoliščin prometne nesreče v Tropovcih – Včeraj dva vloma v stanovanjski hiši

Pomurski policisti so imeli v preteklem dnevu polne roke dela. Obravnavali so tri prometne nesreče, vse so se končale s telesnimi poškodbami. Obravnavana je bila še ena poškodba vozila na parkirnem prostoru in dva primera povoženja divjadi. Poleg tega so bila obravnavana tri kazniva dejanja in šest kršitev javnega reda. S področja kriminalitete sta bila v Nemčavcih in v Renkovcih obravnavana vloma v stanovanjski hiši. Radgonski policisti so obravnavali kaznivo dejanje poškodovanje osebnega avtomobila. Na prireditvi v Rakičanu je bila obravnavana ženska zaradi suma storitve kaznivega dejanja preprečitve uradnega dejanja uradni osebi.

Javni red je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih in štirikrat na javnih krajih. Pridržana sta bila dva kršitelja, ki sta na javni prireditvi razgrajala in se kljub intervenciji policistov nista hotela pomiriti. Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja je bil zasežen moped.

Policisti zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče, ki se je zgodila v naselju Tropovci, tudi pozivajo voznika osebnega avtomobila znamke Renault 19, zelene barve, da pokliče 113 ali se oglasi na najbližji policijski postaji. 

pums kronika