vestnik

Policisti še vedno iščejo priče nesreče v Lendavskih goricah, kjer je zgorel tudi traktor

Vestnik.si, 15. 5. 2022
Jure Zauneker
Slika je simbolična.
Črna kronika

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na območju PP Murska Sobota.

V petek so pomurski policisti obravnavali pet prometnih nesreč, v katerih so se tri osebe telesno poškodovale, tri kazniva dejanja , šest kršitev javnega reda in miru, požar, tri primere povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Policisti Postaje prometne policije Murska Sobota so ob 14.50 v Lendavskih goricah, v bližini hiše Lendavske gorice 29/b, obravnavali prometno nesrečo, v kateri se je hudo telesno poškodovala kolesarka. Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče prosijo morebitne priče ali očividce prometne nesreče, da se javijo na najbližji policijski postaji, pokličejo na telefonsko številko 113 ali anonimni telefon Policije 080 1200.

Na področju kriminalitete so policisti obravnavali vlom v vrtno lopo, od koder je bila ukradena motorna žaga, vlom v stanovanjsko hišo, od koder ni bilo ničesar odtujeno in goljufijo pri točenju goriva na bencinskem servisu. Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in trikrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

V Lendavskih goricah je med delom v vinogradu prišlo do požara na traktorju. Požar so pogasili gasilci. Pri požaru je nastalo za 5.000 evrov škode.

policija kronika